لطفا در صورت نیاز به خدمات ما فرم زیر را پر کنید و یا با شماره های شرکت سمان تماس حاصل نمائید
شماره تماس شرکت سمان

راهنمای قیمت

تعمیر و سرویس آسانسور | تعمیرکار آسانسور

واحد سرویس و نگهداری شرکت فنی مهندسی آسانسور سمان متشکل از سرویسکاران آموزش دیده و مجرب است، که با تمام تجهیزات در تهران و شهرستانهای حومه، آماده ارائه خدمات و سرویس در اسرع وقت بوده و رفع هر گونه خرابی و اجرای نگهداری پیشگیرانه در جهت افزایش عمر و کارایی دستگاه را بر عهده دارد. این مجموعه با دارا بودن انبار قطعات قابلیت ارائه خدمات سرویس ، نگهداری و جنرال سرویس حتی در ایام تعطیل را نیز دارد. سرویس و بازرسی در مجموعه فنی مهندسی سمان آسانسور بر اساس چک لیست شرکت صورت می گیرد.

نصب بالابر

بطور کلی هیچ سیستم یا مکانیزمی وجود ندارد که نیازمند سرویس و نگهداری و بازبینی دوره ای نباشد ، به ویژه سیستمهایی که ایمنی آنها نقش اساسی در عملکرد کلی سیستم ایفا می نماید و خرابی آنها باعث خطرات احتمالی جانی می گردد. از این رو اهمیت سرویس و نگهداری آسانسور کمتر از اهمیت نصب آسانسور نبوده و یک آسانسور صرفنظر از نوع آن و شرکت سازنده آن ، می بایست بطور منظم و حداقل ماهانه یک بار توسط شخص یا اشخاص متخصص تحت بازرسی منظم قرار گیرد.

 سرویس و نگهداری آسانسور را از لحاظ توجیه پذیری اقتصادی نیز می توان بررسی نمود. بطور کلی بدیهی است اگر قطعه یا قطعاتی در شرف خرابی یا آستانه فرسودگی قرار بگیرد ، در صورتیکه به موقع تعویض یا تعمیر نگردد احتمالا باعث اختلال در عملکرد قطعات دیگر نیز خواهد بود، و یا ممکن است خرابی آنها صدمات جبران ناپذیری به کل سیستم وارد نماید. حتی وقوع خطرات جانی در بدترین حالت ممکن است. فرض کنید سیم بکسل آسانسور در آستانه فرسودگی قرار گرفته است ، این فرسودگی و یا خوردگی سیم بکسلها باعث خوردگی فلکه های کششی موتور و هرزگرد می شود ، بنابراین فلکه های کششی نیز در معرض فرسودگی قرار میگیرند و در حالتیکه ترمز ایمنی آسانسور (پاراشوت) فعال و تنظیم نباشد پارگی سیم بکسل باعث سقوط آسانسور شده و منجر به آسیب های جبران ناپذیر جانی و مالی خواهد بود.

سرویس آسانسور در تهران
سرویس آسانسور در تهران

توصیه مهم در زمینه تعمیر و سرویس آسانسور

اگر به سرویسکار آسانسور در تهران، سرویسکار آسانسور در غرب تهران، سرویسکار آسانسور در شرق تهران، سرویسکار آسانسور در شمال تهران یا به سرویسکار آسانسور در کرج یا در هرجای دیگر کشور احتیاج دارید، خوشبختانه شرکت‌های معتبر بسیاری برای عقد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور وجود دارد. توصیه موکد ما این است که با شرکت‌ها قرارداد ببنید نه با افراد، تا در صورت بروز مشکلات، بتوانید با رجوع به قرارداد حمایت قانونی داشته باشید.

درباره سرویس

انواع فعالیتهای سرویس و نگهداری

بازرسی

بازرسی از آسانسور در مقاطع زمانی برنامه ریزی شده صورت می پذیرد تا معلوم شود که آیا آسانسور به سرویس نیاز دارد یا به تعمیرات پیشگیرانه ، بازرسی ممکن است به صورت چشمی یا عینی و یا از طریق اندازه گیری بعضی از ویژگیهای فیزیکی دستگاهها باشد.

سرویس آسانسور

در صورتیکه هنگام بازرسی نیاز به سرویس احساس شود سرویس دهی برای قسمتهای متحرک و ثابت اعم از الکتریکی و مکانیکی صورت می پذیرد . همچنین هر آسانسور باید مطابق “چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور”ماهیانه حداقل یکبار مورد سرویس قرارگیرد.

تعمیرات پیشگیرانه

این تعمیرات زمانی صورت می گیرد که هنوز امکانات وسایل نصب شده در حال کار بوده و دچار خرابی نشده است . هدف از تعمیرات پیشگیرانه آن است که خرابی سیستم به تعویق افتد و فاصله های بین خرابیها افزایش پیدا کند ، یا جلوی خرابی های احتمالی گرفته شود.

تعمیرات خرابی

این تعمیرات مربوط به مواردی است که دستگاه از کار افتاده است و نمی تواند به وظایف پیش بینی شده عمل کند  .با انجام تعمیرات لازمه، آسانسور مجددا راه اندازی شده و مورد بهره برداری قرار می گیرد.

انواع فعالیتهای سرویس و نگهداری
انواع فعالیتهای سرویس و نگهداری

چگونه خدمات تعمیر و نگهداری آسانسور مناسب را برای خود انتخاب کنیم؟

روان نگه داشتن آسانسورها بخش مهمی از حفظ عملکرد ساختمان شما است ، اما آسانسور فقط به اندازه شرکتی است که به آن خدمات می دهد. اما چگونه متوجه می شوید که شرکت مناسب برای آسانسور خود را پیدا کرده اید؟ در اینجا مواردی وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

اعتماد

اول از همه یکی از بهترین راه‌ها برای ارزیابی کیفیت خدمات تعمیر و نگهداری آسانسور این است که خودتان تصمیم بگیرید که آیا می‌توانید به آنها اعتماد کنید یا خیر. یک شرکت قابل اعتماد در زمان توافق شما در جلسات مشاوره و تعمیرات خدمات حضور خواهد یافت. آنها همچنین به طور مداوم پاسخگوی شما هستند . اینها مثال هایی است که می توانید تصمیم بگیرید که آیا یک شرکت با نیازهای شما مطابقت دارد یا خیر.

کیفیت خدمات

ممکن است بخواهید درباره نحوه و کیفیت خدمات آن شرکت اطلاع پیدا کنید ، بنابراین میتوانید از شرکت درخواست کنید تا شماره تعدادی از مشتریان سرویس و نگهداری آسانسور که تحت قرارداد شرکت هستند را دریافت و پس از تماس با مشتریان سرویس آسانسور از نحوه خدمات و کیفیت آن آگاهی کامل را اطلاع یابید .

تعهد به ایمنی

به منظور جلوگیری از وقوع حادثه در آسانسور، باید به طور مرتب آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید که آنطور که باید کار می کند. یک شرکت سرویس آسانسور  با کیفیت بارها و بارها آسانسورهای شما را بازرسی می کند و به تاریخ ها پایبند بوده و هیچ بازرسی را به عقب نمی اندازد. تعمیر و نگهداری پیشگیرانه بهترین راه برای کارآمد نگه داشتن آسانسور است و یک شرکت خوب می داند که به طور منظم بازرسی کند تا آسانسورها آنطور که باید کار کنند . بازرسی های آسانسور معمولا بصورت ماهانه صورت میگیرد.

برای خدمات تعمیر و نگهداری آسانسور که می توانید به ما اعتماد کنید و با شماره 02188918414 تماس بگیرید.

سرویس و نگهداری آسانسور

در آپارتمان های امروزی به دلیل اینکه افراد زیادی در آن زندگی می کنند و بصورت روزانه از آسانسور ها استفاده می نمایند ، خرابی و آسیب  قطعات آنها دور از ذهن نیست . در سالهای گذشته آسانسور‌ ها بسیار خطر آفرین بودند و در طول سال افراد زیادی جان خود را بدلیل نقص در عملکرد ایمنی آسانسور از دست میدادند . با توجه به این موضوع سرویس و نگهداری آسانسور به تدریج به موضوعی مهم در ساختمان های دارای آسانسور تبدیل شد . این امر موجب شد تا قانونی مبنی بر اجباری شدن سرویس و نگهداری آسانسور در تهران وضع گردد . با این وجود همچنان بسیاری از افراد در سطح کشور از خدمات سرویس نگهداری آسانسور استفاده نمی ‌کنند . سرویس آسانسور در تهران از لحاظ قانونی و فنی باید بصورت بازدید ماهیانه ، توسط یک سرویسکار آسانسور مجرب و با دانش فنی انجام شود . سرویس و نگهداری آسانسور به معنای داشتن قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور با یک شرکت معتبر سرویس نگهداری آسانسور است . در ادامه به موضوعاتی در مورد سرویس و نگهداری آسانسور میپردازیم .

منظور خدمات سرویس و نگهداری آسانسور چیست ؟

آسانسور از قطعات و تجهیزات مختلف و متفاوتی تشکیل شده که از جمله موتور آسانسور ، درب آسانسور ، ریل آسانسور ، کابین آسانسور و …….. که با هماهنگی با یکدیگر کار میکنند ، اما همانطور که میدانید خرابی در یک بخش آن باعث از دست دادن کارایی آن می شود . منظور از سرویس و نگهداری آسانسور ، بررسی قطعات آسانسور و نظارت کلی بر عملکرد فنی و ایمنی آن است . هر سیستمی بعد از نصب شدن نیاز به نگهداری و سرویس دارد ، پس توجه داشته باشید که خدمات نگهداری آسانسور و سرویس و نگهداری آسانسور به اندازه نصب آسانسور اهمیت دارد . در صورت خرابی یک قطعه آسانسور ، در صورت تعویض سریع و به موقع آن قطعه آسانسور به سایر قطعات آسیب نخواهد رسید و در نتیجه سیستم دچار آسیب‌ های کلی نخواهد شد .

یک قطعه خراب میتواند به باقی قطعات آسانسور خسارات جبران ناپذیری وارد کند.

همانطور که بالاتر گفته شد در صورتی که تعویض قطعات فرسوده و یا خراب آسانسور سریع و به موقع باشد امکان خرابی دیگر قطعات آسانسور کمتر است ، اما اگر در تعمیر قطعات عجله ای بخرج ندهید با توجه به این که قطعات آسانسور به طور کامل بایکدیگر در ارتباط هستند ، امکان خرابی بقیه قطعات آسانسور بسیار بالاست . بعنوان مثال مدتی از خرابی سیم های داخل کابین آسانسور گذشته و اهمیتی به این خرابی داده نشده پس از مدتی این خرابی به شاسی آسانسور و سپس به تراول کابل آسانسور و سپس به تابلو فرمان آسانسور و موتور آسانسور انتقال خواهد یافت ، بدین ترتیب کل سیستم آسانسور از کار خواهد افتاد . 

https://serviceasansor.com/elevator-service/

سرویس و نگهداری آسانسور بصورت ماهیانه به صرفه تر است یا تعمیر آسانسور ؟

برخی از مدیران ساختمان بر این باور هستند که هر زمان آسانسور به تعمیر نیاز داشت ، همان موقع بهتر است تا تعمیر شود چون فکر میکنند سرویس و نگهداری آسانسور یک هزینه اضافی است . در صورتی که سرویس و نگهداری آسانسور خیلی به صرفه تر است و باعث می شود تا از بروز آسیب های جدی جلوگیری کند و هزینه های مالی ان را کاهش دهد .

چند نمونه از خرابی قطعات ناشی از عدم سرویس دوره‌ای:

  • خرابی در «رزیستور»های تابلو فرمان آسانسور باعث خرابی «درایو» تابلو فرمان می‌شود؛ «درایو» یکی از گران‌قیمت‌ترین قطعات آسانسور است.
  • چنانچه در سرویس دوره‌ای خرابی رزیستور تشخیص داده شود، هزینة تعویض «رزیستور»  به مراتب کمتر می‌باشد.
  • بازیینی نکردن «سیم بکسل» موجب می‌شود که افراد متوجه خوردگی «سیم بکسل» نشوند؛ خوردگی «سیم بکسل» باعث لیز خوردن «سیم بکسل» و در نهایت سقوط آسانسور می‌شود.
  •  کم شدن روغن «موتور گیربکس» که تنها با اضافه کردن روغن در سرویس دوره‌ای می‌توان آن را برطرف کرد، باعث خرد شدن کل «موتور گیربکس» و از بین رفتن آن می‌شود. هزینه روغن موتور گیربکس کجا هزینه موتور گیربکس کجا!
  • تنظیم نبودن «فنر گاورنر» که تنها با یک بازرسی و تنظیم مجدد قابل‌حل است ، باعث «پاراشوت» کردن آسانسور و از بین رفتن «ریل»های آسانسور می‌شود.
  • کثیف بودن و یا وجود گرد و غبار بر روی «لقمه‌های پاراشوت» که تنها با تمیز کردن لقمه‌ها به‌صورت منظم در هر بازدید سرویس و نگهداری انجام می‌شود ، باعث «پاراشوت» کردن آسانسور و از بین رفتن «ریل»های آسانسور می‌شود.
  • کم بودن روغن ریل آسانسور را میتوان با یک بازدید ساده از روی کابین و ریختن روغن در روغندان آسانسور چک کرد ولی در صورت عدم بررسی ممکن است به خرابی و تعویض کفشک ها منجر شود .
سرویس و نگهداری آسانسور بصورت ماهیانه به صرفه تر است یا تعمیر آسانسور ؟؟
سرویس و نگهداری آسانسور بصورت ماهیانه به صرفه تر است یا تعمیر آسانسور ؟؟

هنگام گیر کردن در آسانسور چه کنیم؟

بسیاری از مردم گمان می‌کنند هنگام از کار افتادن آسانسور ،‌ می‌توانند به سلامت از آن خارج شوند. بیرون پریدن یا بالا رفتن از آسانسور به شدت غیر‌عاقلانه است. بسیاری از حوادث در حوزه آسانسور به این دلیل است که مردم تلاش می کنند خودشان از آسانسور خارج شوند.

هنگام گیر کردن در آسانسور به موارد زیر دقت فرمایید:

  • خونسرد و صبور باشید. سعی کنید دیگران را آرام نگه دارید .
  • احتمال سقوط آسانسور بسیار اندک و از این لحاظ کابین مکان ایمنی است و شما درامان هستید.
  • نگران هوا نباشید ، هوا در چاه و کابین آسانسور جریان دارد و اکسیژن شما تمام نمی‌شود.
  • روی زمین بنشینید ، با این کار وقتی آسانسور دوباره حرکت کند تعادل‌تان به هم نمی‌خورد.
  • مسافران آسانسور نبایستی با اهرم انداختن درها را باز کنند. دلیلی دارد که درها بسته هستند ، توسل به اهرم برای باز کردن درها ممکن است مانع از حرکت آسانسور به منظور نجات دادن مسافران شود.
  • نگران ماندن در تاریکی نباشید ، سیستم روشنایی اکثر آسانسور ها هنگام توقف آسانسور همچنان کار می‌کند . حتی اگر جریان برق قطع شود ، بسیاری از آسانسور ها مجهز به سیستم باتری پشتیبان برای تأمین روشنایی اضطراری هستند.
  • با افرادی که خارج از آسانسور هستند تماس بگیرید.
  • در صورت امکان با آتشنشانی تماس بگیرید.
  • هنگام باز شدن درهای آسانسور توسط تیم نجات ، از آن‌ها فاصله بگیرید. 
هنگام گیر کردن در آسانسور چه کنیم!؟
هنگام گیر کردن در آسانسور چه کنیم!؟

کلیه بازرسی ها بر اساس استانداردهای ذیل انجام می گیرد :

  1.  استانداردهای جهانی (EN81,ASME,A17.1 ,…).
  2.  استانداردهای ملی ایران ۱-۳٫ ۶۳ .

در عملیات بازرسی جامع آسانسورها موارد زیر مورد بررسی قرار می گیرد :

  • عملکرد قفلها و دربهای کابین و طبقات
  • سیستم تعلیق کابین و مکانیزم تعادل و مسیر حرکت کابین
  • سیستم های کنترلی ، ایمنی ، الکتریکی و محرکه آسانسور
  • عملکرد ترمز ایمنی ، گاورنر و ضربه گیرها

اما کاربران آسانسور باید دقت کنند که بسیاری از خرابیها به مرور اتفاق می افتد (مانند سایش سیم بکسل و شیارهای مربوط به آنها ، شل شدن اتصالات ، خستگی قطعات و غیره) که شاید بهره برداران آسانسور متوجه این موارد و خطرات احتمالی نشوند . لذا واگذاری سرویس و نگهداری آسانسور به شرکتهای مرتبط می تواند اطمینان کامل استفاده کنندگان از آنرا به همراه داشته باشد . و کاربر مطمئن شود که مجموعه آسانسوری در حال حفاظت است و سیستم حفاظت آن مطابق استانداردهای معین پیگیری می شود . به یاد داشته باشیم سرویس و نگهداری صحیح و به موقع تضمین دهنده ایمنی آن و آسایش کاربران و بهره برداران می باشد.

آسانسورها مانند بقیه دستگاههای الکترونیکی و مکانیکی دستخوش تغییر هستند و بسیار پیچیده شده اند ، برای مثال مجهز به کلیدهایی هستند که اجازه دسترسی به طبقات خاصی را می دهند ، توسط سیستم مدیریت کارکرد آسانسور کنترل می شوند(EMS) یا مجهز به سیستم انتخاب طبقه در خارج از کابین شده اند(DSS) .

آسانسورهای نسل قبلی نظام بسیار ساده ای داشتند بطوریکه کاملا توسط تکنیسین قابل ردیابی و رفع ایراد بودن بنابراین تعمیر و نگهداری بر پایه مهارت های الکتریکی و مکانیکی یک تکنسین مجرب و دسترسی به قطعات آسانسور بوده است اما آسانسورهای امروزی گونه ای متفاوت هستند ، ریز پردازنده ها بسیاری از وظایف را برعهده دارند که بازدهی و ایمنی دستگاه را افزایش می دهند. عملکرد درست این دستگاه ها به چیزی بیش از مهارت پایه ذکر شده نیاز دارد . تکنیسین های امروزی آسانسور باید با شبکه های ارتباطی دیجیتال و عیب یابی الکترونیکی آشنایی داشته باشند . همچنین باید مهارت های پایه الکترونیکی و مکانیکی را نیز آموخته باشند . بنابراین این شخص نسبت به گذشته به منابع اطلاعات وسیع تری نیاز دارد .

وظایف نصاب آسانسور

  • بررسی و کنترل منظم چرخ دنده ها ، موتورها ، ترمز ها ، درب ها و قفل ها برای اطمینان از امنیت آن
  • انجام تعمیرات لازم
  • پاسخگویی فوری به تماس های اضطراری مشتریان
  • تعویض بخش های داخلی آسانسور مانند کف پوش ، دکمه ها ، سیستم نوردهی و سیستم های ارتباطی
  • نوشتن گزارش کار
  • بازرسی تجهیزات آسانسور از لحاظ رعایت شدن مسایل ایمنی در آنها

مشاوره و پشتیبانی تلفنی 24ساعته شرکت آسانسور سمان

کلیه مشتریان محترم شرکت در تمامی طول شبانه روز و هر روز طول هفته میتوانید تمامی سوالات و مشکلات خود را با تکنسین های خبره و باتجربه شرکت آسانسور سمان آسانسور در میان گذاشته و از مشاوره های ما  بهره مند شوید.

چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور

چک لیست سرویس آسانسور برای ایمن بودن آسانسور و جلوگیری از ایجاد دردسرهایی که به خرابی این تجهیزات منجر می‌شود، الزامی است . بطوری که پس از مراجعه سرویسکار آسانسور جهت سرویس و نگهداری ماهانه آسانسور ، باید طبق چک لیست بررسی و تطبیق داده شود ، زیرا آسانسورها قطعات پیچیده‌ای هستند که برای سلامت و ادامه کار به نگهداری مداوم سالیانه نیاز دارند . عدم رفع خرابی آسانسور می تواند خطرات ایمنی را به وجود بیاورد و در نهایت هزینه گرانبهایی برای ساختمان ایجاد کند .

 برای جلوگیری از این مسائل و اطمینان از صحت عملکرد تجهیزات آسانسور که در بهترین شرایط کار کنند ، نیاز به سرویس و بازرسی های منظم، تعمیرات و نگهداری دقیق دارید که انجام بازرسی باید بصورت منظم  و بر اساس چک لیست سرویس آسانسور انجام شود و خطرات را کاهش دهد . داشتن یک برنامه دوره ای و منظم برای تعمیرات و سرویس نگهداری آسانسور به شما اطمینان می دهد که هزینه های خود را در سال های آینده مدیریت کنید . سرویس آسانسور بر اساس استانداردهای ساختمان و صدور گواهی ایمنی انجام می‌شود.

تکنسین هایی که برای سرویس آسانسور در نظر گرفته شده اند ، باید با تجربه و حرفه‌ای باشند. گزارش‌هایی که از دوره‌های قبلی تعمیرات و نگهداری آسانسور در دسترس است به ارائه این خدمات بسیار کمک می کند. چک لیست سرویس آسانسور، زمان بازرسی، تعمیرات و نگهداری را کوتاه تر کرده و به این ترتیب، سرویس کار آسانسور راحت تر می تواند قطعات آسیب دیده یا مشکلات و عیب ها را پیدا کند. در تصویر پائین نمونه برگه رسید و چک لیست سرویس آسانسور قابل مشاهده میباشد

رسید سرویس
رسید سرویس

وجه تمایز سرویس آسانسور شرکت سمان

شرکت آسانسور سمان باحضور بهترین مدیران ، تکنسین ها و کارشناسان معتبر در صنعت آسانسور و با بیش از 15 سال سابقه درخشان تاسیس گردیده است.

مديران و كارشناسان اين شركت طی ساليان گذشته با تعداد بسیاری از كارخانه های توليد كننده تجهیزات آسانسور پله برقی در ارتباط بوده و اطلاعات نسبتا کاملی از شرايط و كيفيت تمامی قطعات آسانسور توليد شده در جهان را تجربه نموده اند.

همانگونه كه مستحضريد مهمترين بخش در عملکرد آسانسور در نگهداری و سرويس آسانسور متصور ميباشد و در اکثر شرکتهای معتبر دنيا مجربترين کارشناسان و متخصصان را در بخش سرویس و نگهداری آسانسور خود بخدمت میگیرند ، زيرا کارکرد صحيح و دقيق تجهيزات نصب شده مستلزم نظارت و کنترل و اجرای سرويسهای منظم مي باشد. لازم بذکر است که در بعضی مواقع عيب يابی و رفع خطاها از راه اندازی اوليه تجهيزات مشکلتر بوده، به این دلیل توجه خاص شرکت ها را در بکارگيری نيروهای با سابقه و آزموده در بر دارد.

با توجه به اينکه عمده سابقه راهبری مديران شرکت آسانسور سمان در زمينه ارائه خدمات سرويس و نگهداری آسانسور مي باشد، اين مجموعه برنامه های کاملی  را در جهت ارائه هر چه بهتر خدمات پايه گذاری نموده است که بشرح ذيل اعلام ميدارد:

  • تهيه شناسنامه و مشخصات اجزاء آسانسورها جهت اقدامات بهتر برای سرویس آسانسور
  • بازديد و كنترل ايمني و عملكرد آسانسور يكبار در ماه طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • سرويس و نظافت آسانسورها و رگلاژ دربها در صورت لزوم يكبار در ماه در برنامه سرویس آسانسور
  • بازديد دوره اي كارشناسان مكانيك هر سه ماه يكبار طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • بازديد دوره اي كارشناسان الكترونيك هر سه ماه يكبار طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • بيمه مسئوليت مدني يكساله آسانسورها در قبال استفاده كنندگان و تعمير كاران آسانسور
  • تامين قطعات يدكي از كارخانه سازنده معتبر و با کیفتی
  • رفع خرابی احتمالی در روزهای عادی و ساعات اداری از ساعت (۸ الی ۲۲) و اعزام کارشناس حداکثر ۳ ساعت بعد از اعلام خرابی
  • سرویس و نگهداری آسانسور مطابق با استاندارد بین المللی EN-81 آسانسور
  • ارائه چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور به مدیر ساختمان
  • اجرای جنرال سرویس (General Service) در ابتدای قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
  • گارانتی قطعات نصب شده تحت پوشش قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
  • اجرای تعمیرات دوره ای توسط پرسنل متخصص و با تجربه شرکت
  • ارائه خدمات به ساختمانهای خاص و پر ترافیک توسط سرویسکار مقیم
  • ارائه خدمات سرویس و نگهداری آسانسور به طور منظم و On time
  • رفع خرابی در اسرع وقت
  • ارائه خدمات سرویس ، نگهداری و جنرال سرویس حتی در ایام تعطیل

در دنیای پیشرفته امروز با رشد روز افزون فناوری و رشد عمودی شهرها و ترافیک عمومی بکارگیری افراد متخصص در این حرفه امری ضروری است. مراقبت و نگهداری از ساختمانها که آسانسور نیز بخشی از آنهاست اهمیت ویژه ای دارد. طی سالیان اخیر با افزایش تعداد ساختمانهای بلند برای جلوگیری از خسارت های جبران ناپذیر مراقبت و نگهداری باید بیشتر از قبل مورد توجه قرار گیرد و با افزایش متوسط سن جامعه که رو به کهولت دارد و همچنین با در نظر گرفتن افرادی که به دلیل هشت سال دفاع مقدس یا به هر دلیل دیگر دچار معلولیت هستند مراقبت و نگهداری آسانسورها که از آن به عنوان قلب ساختمان یاد میکنند اهمیت ویژه ای می یابد.

آسانسور وسیله ای مکانیزه است که در چهارچوب مشخص به نام چاه حرکت می کند و وظیفه جابجایی عمودی کاربران را به عهده دارد و آسانسور مجموعه ای را تشکیل می دهد که با جان کاربران در ارتباط می باشد. لذا باید ایمن، قابل اعتماد و کارا باشد که دسترسی به این موارد مستلزم بررسی مراحل سه گانه زیر است:

مرحله اول: مرحله قبل از ساخت یا مرحله طراحی، مشاوره و ساخت سازه ساختمان و چاله آسانسور.

مرحله دوم: طراحی، ساخت و مونتاژ مکانیکی و الکتریکی آسانسور.

مرحله سوم: سرویس و نگهداری و پشتیبانی آسانسور

بدیهی است از هیچ وسیله مکانیزه نمی توان انتظار داشت که توقعات کاربر را بدون نگهداری و سرویس منظم برآورده نماید، چه برسد به آسانسور که وسیله ای کاملاً پیچیده و با ظرافت های خاص خود می باشد. اکثر آسانسورهایی که بعد از سال 1377 در تهران و شهرهای بزرگ نصب شده اند شامل بازرسی کنترل ایمن می گردند؛ ولی قبل از این تاریخ اکثراً حتی تأئیدیه بازرسی نیز ندارند که عمر برخی از آنها به بالای 25 سال می رسد و عملاً دارای عملکرد مناسب و ایمن نمی باشند. کیفیت پائین و قطعات مورد استفاده در آسانسورها که بعضاً بسیاری از آنها فاقد کیفیت مطلوب و تأئیدیه های لازم می باشند، اهمیت سرویس و بازرسی ادواری را دو چندان می کند

طول عمر مورد انتظار از آسانسورها ۲۵ تا ۳۰ سال است که به دلیل استفاده نادرست این مدت بسیار کاهش یافته است .آسانسورهای نو یا قدیمی ،نیاز به بازرسی مرتب نگهداری تنظیم و بعضا روغن کاری دارد و اغلب مدیران ساختمان ناچارند بین تعمیر و نگهداری آسانسور و بودجه ساختمان تعادل برقرار کنند. دستگاههای حیاتی ساختمان مانند آسانسورها نیاز به سرویسی دارند که قابل اطمینان باشد که هم از مشکلات جلوگیری کند و هم به هنگام مواجه شدن با یکی از مشکلات سریع ایراد رفع شود . باید توجه داشت اگر عواملی مانند مدت خرابی ، نارضایتی بهره بردار و خدمات پیشگیرانه را در نظر بگیریم ، ارزانترین قرارداد تعمیر و نگهداری همواره باعث کاهش هزینه ها در بلند مدت نخواهد شد. بطور کلی میتوان گفت هرچه خدمات پیشگیرانه جامع تر و کاملتر باشند تجهیزات عملکرد بهتری خواهند داشت و از اتفاقات ناگهانی هزینه ساز کاسته خواهد شد .

یک قرارداد تعمیر و نگهداری کامل با شرکت های مناسب صاحب صلاحیت از تعمیرات اساسی و تعویض زود هنگام قطعات جلوگیری می کند و میتواند عمر آسانسور های ساختمان را بالا ببرد اما متاسفانه دیده می شود که معمولا این قراردادها دارای نواقص و با اشخاص حقیقی بصورت توافقی با مبالغ پائین بسته میشود که اطمینان بخش نخواهد بود معمولا این افراد دارای مهارت کافی برای این امر نیستند و در تمام ساعات شبانه روز نیز در دسترس نیستند .

یک فرد توانائی حضور در چند ساختمان را در یک زمان ندارد . حالتی را در نظر بگیرید که موقعیتی اضطراری در دو ساختمان متفاوت تحت پوشش این شخص رخ داده است. همچنین این افرادی تجهیزاتی که نیاز به تعویض دارند را در انبار خود ندارند و باید در صورت نیاز از بازار تهیه کنند. طبق مقررات در حال بازنگری ، یک قرارداد تعمیر و نگهداری قراردادی است با شخصی حقوقی ( شرکت مناسب صاحب صلاحیت) که وی را متعهد به بازدید دوره ای روغن کاری تنظیم تعویض قطعه و انجام دادن تست های ایمنی برای آسانسورها و تست سالیانه آنها برای اطمینان از کارکرد ایمن آسانسور می کند .

در نهایت برای انتخاب یک شرکت تامین کننده خدمات برای سرویس آسانسور در تهران  باید شرکتی را انتخاب کرد که همواره و در تمام ساعات شبانه روز در دسترس باشد و در ساعات کاری خرابی های جزئی پیش آمده را در همان روز رفع کند. در هنگام انتخاب باید دقت کرد که تامین کننده این خدمات دارای تجربه و افراد فنی کافی باشد . افرادی که بتوانند مشکلات الکتریکی، الکترونیکی و مکانیکی سیستم را تشخیص بدهند و توانائی رفع آن را داشته باشند. یک شرکت قوی باید قطعات یدکی را همواره موجود داشته باشد: نه فقط قطعات کوچک پر مصرف را ، بلکه قطعات بزرگ را نیز داشته باشد. شرکت باید با شما در تماس بوده و شما را در جریان نحوه کارکرد آسانسور قرار دهد و پس از هر بازدید کارهای صورت گرفته در آن مرحله را گزارش دهد. علاوه بر این باید این توانائی را داشته باشد که شما را در جهت سرمایه گذاری برای همگام شدن با تکنولوژی جدید راهنمائی کند تا ایمنی بالاتری حاصل شود.

در زمینه نگهداری و سرویس آسانسور باید به چه مواردی دقت کرد ؟

در زمینه سرویس و نگهداری آسانسور باید به بررسی موتورخانه آسانسور و تابلو آسانسور  و موتور آسانسور بیشترین توجه لازم را داشت .

 1- بررسی و تست تابلو فرمان آسانسور که باید تمام اتصالات ورودی و خروجی آن چک شود و از لحاظ ایمنی مدار ها و قطعات الکتریکی متصل به هم اطمینان حاصل کنید . قطعات الکتریکی باید بررسی شوند تا اگر قطعه ای دچار سوختگی شده است را تعویض کنید . همچنین سیم کشی های تابلو فرمان نیز باید چک شود . باید بررسی شود که سیم ها دچار شل شدگی نشده باشند  ، کنتاکتور ها ورله های تابلو فرمان آسانسور باید چک گردد.

 2- بعد از اینکه تابلوی فرمان بررسی شد باید سراغ بررسی روغن موتور آسانسور رفت . زیرا برای اینکه آسانسور بصورت روان حرکت کند و در حرکت آن اختلالی بوجود نیاید حتماً باید روغن موتور آسانسور چک شود . این روغن باعث روانکاری و کاهش اصطکاک ، انتقال حرارت ، جلوگیری از زنگ ‌زدگی ، پاک کنندگی و تعلیق ذرات حاصل از سایش ، ضربه گیری و کاهش مصرف انرژی می ‌شود .

3- در قدم بعدی باید سراغ بازدید از ترمز موتور رفت ، در هر بازدید باید فنر ترمز ها و لنت ترمز بررسی شود ، مگنت ترمز آسانسور باید نیز در برنامه سرویس چک گردد.

4- بازدید از سیم بکسل آسانسور و کشش انها جزء موارد مهمی می باشد که نباید فراموش کرد زیرا تمام وزن آسانسور و افراد داخل آن توسط همین کابل ها کشیده می شود . در کل سیم بکسل آسانسور ، طنابی فولادی است که معمولا از طریق تاباندن تعدادی رشته سیم فلزی به دور یک هسته مفتولی شکل از جنس فولاد ساخته می شود ، که برای کشیدن آسانسور از آن استفاده می‌ شود. بررسی قلاب سربکسل آسانسور و اطمینان از صحت عملکرد آن ، بررسی کرپی آسانسور هم باید مورد توجه قرار گیرد .

5- بازدید از ریل آسانسور ، روغن دان آسانسور و کفشک آسانسور باید به نحو احسن صورت بگیرد . هریک از این بخش ها نقش بسزایی در حرکت و انتقال آسانسور ها دارند . کفشک آسانسور وسیله‌ ایست که باعث حرکت آسان ‌‌تر کابین آسانسور بر‌ روی ریل‌ آسانسور می‌ شود . خرابی این قطعه بر روی حرکت آسانسور تاثیر گذاشته و خرابی یا نقص در کارکرد آن باعث خرابی و توقف‌ های مکرر در آسانسور می ‌شود . بررسی روغندان و بررسی روغن برای ریل آسانسور نیز یکی از مهمترین وظایف سرویسکار آسانسور میباشد.

 6- از لیمیت سوئیچ های بالا و پایین بازدید صورت بگیرد . لیمیت سوئیچ‌ وسیله‌ ایست که زمان ایستادن آسانسور را تعیین می ‌کند . درست کار نکردن این قطعه تراز کابین را به هم میزند .سنسور فلزی و بررسی کلید قارچی بالا و پایین چاه نیز باید مورد بررسی قرار گیرد .

7- چاه آسانسور به دلیل اینکه محل عبور آسانسور می باشد بازرسی مستمری احتیاج دارد . چاه آسانسور جایی است که کابین و گاهی نیز بخشی از اجزای موتور و سیستم آسانسور در آن قرار داده می‌ شود و از این رو نیز مستلزم بازدید و نظارت است .

عوامل موثر در خرابی آسانسورچیست ؟

1. سرویس و نگهداری نامناسب آسانسور

2. استفاده بیش از ظرفیت آسانسور

3. بسته شدن دربهای آسانسور با سرعت و شتاب بیش از حد

4. زدن مکررشاستی احضار هنگامی که چراغ شاستی روشن است

5. روشن ماندن فن کابین به صورت دائمی

6. استفاده از لامپ های نامرغوب برای روشنایی کابین

7. روشن بودن دائمی لامپ های کابین

8. جلوگیری دستی از بسته شدن درب اتوماتیک کابین آسانسور به علت نبود فتوسل چشمی

9. تکان دادن کابین آسانسور توسط استفاده کنندگان بصورت عمدی

10. اقدام به باز کردن دربهای دستی ( لولایی ) قبل از رسیدن کابین به طبقه

11. نفوذ آب و مواد شوینده به داخل چاه و کابین و مکانیزم درب آسانسور

12. عدم تعویض قطعات فرسوده و تعمیرات بی نتیجه آنها به جهت کم کردن هزینه

13. ضربه زدن به درب ها و شاستی ها

14. بی توجهی به صداهای غیر عادی و عدم اطلاع به شرکت سرویس دهنده

15. عدم توجه به تذکرات شرکت سرویس دهنده

16. حمل اثاثیه و وسایل سنگین

17. حرکت داخل آسانسور در حین جابجایی

18.اشغال فضای موتور خانه و عدم تهویه مناسب موتور و تابلو

19.دستکاری  خودسرانه آسانسور توسط ساکنین

خدمات سرویس و نگهداری در بخش موتورخانه شامل چه بخشهایی میباشد؟

1. بازدید روغن الکتروموتور گیبرکس و یاتاقان های مربوطه
2. حصول اطمینان از عدم نشست و روغن ریزی موتورهای گیربکس
3. تمیزکردن الکترو موتور گیربکس
4. بازدید ار فلکه های اصلی و هرزگرد و شیارهای فلکه ها
5. بازدید مگنت ترمزها وتنظیم انها
6. تنظیم کفشک های ترمز
7. بازدید از لنتهای ترمز
8. تمیزکردن دیسک ترمز
9. بازدید از کوپلینگ های انکودر موتور
10. حصول اطمینان از عدم براده ریزی فلکه الکتروموتور گیربکس و فلکه هرزگرد
11. بازدید از فن موتورها،عملکرد صحیح الکتریکال ومکانیکال
12. بازدید کنتاکتور ها و رله ها
13. بازدید از محکم بودن تابلو فرمان و محل استقرار
14. بازدید از عملکرد تابلو فرمان و تمیزکردن آن
15. محکم نمودن اتصالات ترمینال های فرمان و قدرت
16. کنترل عملکرد صحیح کنترل بار و کنترل فاز و فیوزها و بی متال و مدارهای ایمنی
17. کنترل عملکرد صحیح ترموستات راه اندازی فن موتور
18. بازدید از وضعیت موتور خانه و جلوگیری از هرگونه استفاده غیر مجاز
19. بررسی صداها و لرزش های غیر عادی در تجهیزات(در زمان راهبری)
20. بازدید از گاورنر واجزای آن و عملکرد صحیح آن
21. بازدید سیم بکسلهای اصلی و گاورنر
22. بازدید از تابلوی برق سه فاز شهری(کلید سه فاز،فیوز فشنگی و مینیاتور)
23. آچار کشی پیچ ومهره های پایه موتور وگیربکس
24. بازدید از وضعیت استقرار لاستیک های ضربه گیر زیر شاسی موتور
25. بازدید از عملکرد صحیح سیستم تهویه
26. بازدید ازکلیه محلهای گیریس خور
27. بازدید و کنترل وجود علائم هشدار دهنده
28. کنترل روشنایی موتور خانه
29. بازدید قفل درب موتور خانه و دریچه فرار
30. رگلاژ کفشک های کابین و وزنه تعادل
31. بازدید سری ایمنی و حد بالا و پائین
32. بازدید و روغن کاری با شماره 10w
33. بازدید و نظافت کنتاکتور
34. بازدید و بررسی ترمز موتور

خدمات سرویس و نگهداری در بخش چاه آسانسور شامل چه بخشهایی میباشد؟

بخش مکانیکال آسانسور
1. بازدید از اتصالات سر و ته زنجیر جبران و رولینگ های زنجیر
2. بازدید از طناب کنفی داخل زنجیر جبران
3. بازدید از کلیه ادوات مکانیکال داخل چاه مانند پرچمها ، پایه سوئیچها ، فلکه گاورنر چاه
4. بازدید از ریل های راهنمای کابین و وزنه ، پشت بند ، لقمه ها ، نظافت ریل ها
5. بازدید از بتن سقف چاه
بخش الکتریکال آسانسور
1. بازدید از کلیه میکروسویچ ها
2. بازدید از تراول کابل وبست های تراول کابل
3. تمیز کردن آهن ربا
4. روشنایی داخل چاه
5. مرطوب کردن بسیار اندک کف چاله
6. شست و شوی کنتاکت قفل ها
خدمات سرویس و نگهداری در بخش کابین وقاب وزنه شامل چه بخشهایی میباشد؟
1. بازدید از کلیه ادوات مکانیکال و الکتریکال در زیر و روی کابین
2. کشش سیم بکسلها واطمینان از عدم زدگی و خوردگی و شکستگی و باز شدن بافت سیم بکسلها
3. تنظیم کفشک های کابین و وزنه و اطمینان از عدم لقی کابین و وزنه
4. صداگیری کابین و وزنه
5. پرکردن روغندان ها واطمینان از عملکرد صحیح روغندان ها
6. تنظیم و آچارکشی لرزه گیر بالا و پائین کابین
7. بازدید و حصول اطمینان از عملکرد صحیح کلید قطع کن پاراشوت
8. بازدید از جعبه ریویزیون و کلیدهای مربوطه و پریز آن
9. بازدید از سوئیچ اورلود و فول ولد در صورت وجود
10. بازدید از اتصالات درب کابین به سقف کابین
11. بازدید از عملکرد مگنت درب باز کن
12. بازدید از داخل کابین
13. درستی عملکرد شستی های فرمان
14. درستی عملکرد کلیدهای Dc؛Do،Stop و فن و سایر کلیدها
15. درستی عملکرد کلید زنگ اضطراری و روشنایی اضطراری وسیستم هشدار دهنده
16. بازدید از آئینه و دستگیره و پاخور و محکم سقف کاذب 

خدمات سرویس و نگهداری در بخش عملکرد درب شامل چه بخشهایی میباشد؟

1. بازدید از عملکرد صحیح مکانیزم سردرب کابین همراه با کلیه ادوات صابت ومحرک
2. بازدید از عملکرد اجزای ایمنی شامل: فتوسل،سنسور فشار، کناکت و اطمینان از عدم اتصال کوتاه هریک از آنها
3. بازدید و نظافت شیارهای سیل و کفشک های زیر دربها
4. تنظیم درب ها نسبت به کابین
5. عملکرد درب طبقاتی اتومات
6. بازدید از عملکرد صحیح مکانیزم سردربها و هماهنگ بودن با درب کابین
7. بازدید از کفشک های زیر درب
8. نظافت شیارهای سیل
9. اطمینان از عملکرد قفل ها
10. دیکتاتورها
11. روان و بدون صدا بسته شدن دربها
12. تنظیم فنر درب
13. لق بودن شیشه ها و قاب مربوط
14. اطمینان ازپل نبودن کنتاکت های قفلها

استفاده نکردن از خدمات سرویس و نگهداری آسانسور چه پیامدهایی دارد؟

اگر شما از خدمات سرویس و نگهداری آسانسور استفاده نکنید و تنها در زمان نیاز، آسانسور خود را تعمیر کنید؛ دیگر نیازی به پرداخت حق سرویس به‌صورت ماهیانه ندارید، اما آیا این کار به‌صرفه است؟

استفاده نکردن از خدمات سرویس و نگهداری آسانسور در ظاهر کار، باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های ماهانه ساختمان می‌شود؛ اما شما باید بدانید که اگر آسانسور شما خراب شود و نیاز به تعمیر آسانسور داشته باشد، به دلیل خرابی‌های پی‌درپی، باید هزینه‌ای بیشتر از یک ماه سرویس و نگهداری آسانسور را برای عیب‌یابی به سرویسکار بدهید؛ چرا که امکان خرابی‌های ناگهانی و طولانی‌مدت آسانسور وجود خواهد داشت. قطعا هیچ‌کسی دوست ندارد که یک‌روز غافلگیر شود و در آسانسور گیر بیفتد!

پس بنظر اکثر کارشناسان علم ساختمان انعقاد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور باعث جلوگیری از خسارت های احتمالی و بهینه سازی ساختمان میگردد وهمچنین باعث ایجاد نظم در ساختمان و امنیت جانی میگردد .

 

چه دلایلی در آسانسور باعث ایجاد خرابی می شوند؟

آسانسور نیز مانند هر دستگاه دیگری برای این که بتواند به درست ترین شکل ممکن کار کند باید تمامی اصول و استاندارد های مربوطه در آن رعایت شود. با توجه به بایدها و نباید های موجود درباره آسانسور این وسیله عملکرد بهتری خواهد داشت. ما در شرکت سرویس آسانسور سمان برخی از موارد که حتماً باید به آن ها توجه شود را به اختصار توضیح داده ایم :

تعیین ظرفیت به ازای هر نفر

میزان سرعت

مقدار ارتفاع

کنترل درب‌ها

مکان قرارگیری آسانسور

ولتاژ برق

اگر این قسمت ها مورد بررسی دقیق قرار نگیرند قطعاً مشکلاتی ایجاد خواهند کرد. توجه کنید که همه افراد نمی توانند این تجهیزات پیچیده را کنترل و بررسی کنند بلکه باید این کار را مهندسین باتجربه و متخصص در این رشته انجام دهند. شرکت سرویس و نگهداری آسانسور سمان با در اختیار داشتن تکنسین های مجرب و با تجربه در کنار شما خواهد بود تا حس شیرینی از سرویس و نگهداری آسانسور داشته باشید . زمانی که تجهیزات مورد استفاده در قسمت های مختلف آسانسور باکیفیت باشند آسانسور دیرتر دچار مشکل خواهد شد و قطعاً عمر طولانی خواهد داشت. در ادامه به شرح برخی از دلایلی که سرویس و نگهداری از آسانسور را ضروری می کند می پردازیم.

رعایت نکردن ظرفیت تعیین شده برای هر آسانسور

برای هر آسانسور ظرفیت محدودی تعیین شده است که نباید بیشتر از آن میزان ظرفیت مورد استفاده قرار گیرد. زمانی که ظرفیت آن نادیده گرفته می شود مشکلات مختلفی در آسانسور ایجاد می شود که این مشکلات در صورت تعمیر نشدن خرابی های بیشتر و خسارت های جبران ناپذیری را به وجود می آورند.

برخی از مواردی که باعث می شود به ظرفیت آسانسور توجهی نشود عبارت اند از:

اعمال فشار و یا ضربه به درب‌ها

حمل لوازم منزل با آسانسورهای مخصوص مسافر

دست‌کاری افراد نابلد در سیستم‌های آن

کیفیت بد اجناس به‌کاررفته ابتدایی

فرسوده‌شدن تجهیزات

و …

تغییرات ناگهانی ولتاژ و قطع برق

تغییرات ناگهانی ولتاژ برق می‌تواند بر کارایی صحیح آسانسورها تأثیر نامطلوب گذاشته و قطع‌های پی‌درپی آن باعث خرابی و ازکارافتادگی این تجهیزات ساختمان‌ها گردد. افت فشار برق نیز به هر دلیلی رخ دهد امکان عملکرد مثبت را از این سیستم‌ها صلب نموده و گاه به حدی می‌رسد که نیاز به یک متخصص به‌منظور عیب‌یابی و رفع آن احساس می‌شود.

ایجاد اختلال در سیستم های مکانیکی و الکتریکی

در ساختمان هایی که دارای تعداد طبقات زیاد هستند آسانسور بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد این کار باعث می شود در سیستم های مکانیکی و الکتریکی آن مشکلاتی ایجاد می شود که ممکن است مشکلات بزرگ تری ایجاد کند. با سرویس و نگهداری آسانسور شما می توانید با کمک مهندسین باتجربه این مشکلات را از بین ببرید و مانع خراب شدن تجهیزات و قسمت های دیگر آسانسور شوید.

در حالت کلی تعمیر و سرویس آسانسور دو قسمت می باشد یکی بررسی و شناسایی نقص و قسمت دوم رفع نقص، این مراحل با استفاده از مهندسین متخصص در این حرفه بسیار باصرفه و راحت انجام خواهد شد.

نحوه قیمت گذاری و سرویس نگهداری آسانسور

قیمت گذاری در سرویس و نگهداری آسانسور بر اساس پارامتر های مختلفی همچون تعداد طبقات ، ظرفیت ، سال ساخت ، نوع کاربری آسانسور و سیستم حرکتی آسانسور اعم از آسانسور هیدرولیک یا آسانسور کششی (با موتور خانه و یا بدون موتورخانه ) متغیر است اما هرساله نرخنامه ای مصوب از طرف سندیکای آسانسور و پله برقی ایران منتشر میگردد تا عقد قراردادهای سرویس بر اساس این نرخنامه منعقد گردد . تصویر نرخ نامه مصوب سندیکا برای قرارداد سرویس و نگهداری یک ساله آسانسور سال 1401 به شرح ذیل میباشد .

نرخ نامه
نرخ نامه

هماهنگی سرویسکار آسانسور جهت سرویس و نگهداری آسانسور چگونه است؟

شرکت های معتبر در زمینه سرویس آسانسور در تهران ، حتما دارای تعدادی سرویسکار آسانسور مجرب ، فنی و باتجربه بالایی هستند اما برای بهترین سرویس آسانسور بودن این موضوع کافی نیست ، باید نظم و مدیریت هم به این موارد اضافه شود تا از مشتریان عزیز از خدمات باکیفیت و بروز شرکت سرویس آسانسور استفاده نمایند .

سرویسکار آسانسور با برنامه ای که از قبل با شرکت سرویس آسانسور هماهنگ کرده و از آن دریافت گردیده باید طبق ساعت مقرر و زمان مقرر بر سر پروژه حاضر باشد و سرویس و نگهداری آسانسور را طبق چک لیست دریافتی از شرکت سرویس آسانسور با شرایط آسانسور پروژه مطابقت دهد و سپس برگه سرویس مشتری را تقدیم و برگه گزارشات را به شرکت سرویس و نگهداری آسانسور تحویل دهد.

بررسی دلایل ایجاد نقص در سیستم آسانسورها

هر آسانسور برای اینکه بتواند به طرز صحیح به فعالیت خود ادامه دهد، نیازمند رعایت اصولی فنی است تا کارایی آن مختل نشده و بالاترین کیفیت را از آن شاهد باشیم.

مسلماً نمی‌توان انتظار داشت بدون بررسی‌های دقیق بر روی پارامترها توسط مهندسین مربوطه دستگاهی با این عظمت، طراحی و تجهیزات به‌کار رفته منظم، بدون عیب، با طول عمر بالا به فعالیت خود بپردازد.

هرچه متریال ها و تجهیزات به‌کار رفته در ساخت آسانسورها باکیفیت باشد، باز هم احتمال خرابی و از کارافتادن آن‌ها وجود داشته و نیاز به حضور افراد متخصص و باسابقه که بتوانند در کمترین زمان بهترین خدمات را ارائه دهند احساس می‌شود.

در ادامه به برخی از مهم ترین دلایل ایجاد نقض در سیستم آسانسورها که نیاز به سرویس و نگهداری آسانسور را الزامی میکند اشاره میکنیم.

تغییرات ناگهانی ولتاژ و قطع برق

تغییرات ناگهانی ولتاژ برق می‌تواند بر کارایی صحیح آسانسورها تأثیر نامطلوب گذاشته و قطع‌های پی‌درپی آن باعث خرابی و ازکارافتادگی این تجهیزات ساختمان‌ها گردد.

افت فشار برق نیز به هر دلیلی رخ دهد امکان عملکرد مثبت را از این سیستم‌ها صلب نموده و گاه به حدی می‌رسد که نیاز به یک متخصص به‌منظور عیب‌یابی و رفع آن احساس می‌شود

پیشنهاد میگردد درصورت مواجه شدن با مشکلات متعدد برقی حتما با مشورت با شرکت سرویس آسانسور خود اقدام به نصب  و تهیه برق اضطراری آسانسور اقدام فرمایید.

 دستکاری آسانسور توسط اهالی ساختمان

درصورت دخالت و دستکاری  آسانسور توسط افراد غیر مسئول خرابی های غیر قابل جبران چه از قبیل جانی و مالی برای ساختمان ایجاد میگردد .

استفادۀ بیشتر از ظرفیت تعریف‌شده آسانسورها

شاید بخش عمده خرابی‌های آسانسور را استفاده نابه‌جا و بیش از ظرفیت و توان آن‌ها به خود اختصاص داده باشد.

هر آسانسور به‌طور دقیق گنجایش تعریف‌شده‌ای دارد که در صورت بی‌توجهی به آن خرابی و صرف هزینه‌های اضافه را به دنبال خواهد داشت.

از این قبیل موارد که تأثیر بسزایی در خرابی این تجهیزات مهم ساختمان‌ها دارد، می‌توان به این موار اشاره نمود:

  •  کیفیت بد اجناس به‌کاررفته ابتدایی
  •  حمل لوازم منزل با آسانسورهای مخصوص مسافر
  •  دست‌کاری افراد نابلد در سیستم‌های آن
  •  بروز مشکل در سیستم‌های الکتریکی و مکانیکی
  • اعمال فشار و یا ضربه به درب‌ها
  • فرسوده‌شدن تجهیزات

استفاده فراوانی که از آسانسور در ساختمان‌ها با تعداد واحدهای زیاد می‌شود، به طبع خرابی سیستم‌های الکتریکی و البته مکانیکی را به دنبال دارد

سرویس آسانسور در تهران چگونه باعث کاهش حوادث می‌شود؟

تمام وسایل مکانیکی که ما در اطراف خود می‌بینیم، بسته به نوع،‌ میزان و نحوه استفاده ما از آن‌ها به سرویس و نگهداری احتیاج پیدا می‌کنند.

آسانسور نیز از این قائده مستثنا نیست و برای کارکرد درست به سرویس و نگهداری آسانسور که به صورت ماهانه انجام می‌شود نیاز دارد.

سرویسکار در هر سرویس و نگهداری آسانسور اجزاء و قطعات مختلفی از آسانسور را بررسی می‌کند تا از عملکرد درست آن‌ها مطمئن شود و اگر قطعه‌ای دچار نقص باشد آن را تعمیر و یا تعویض می‌کنند.

این امر باعث می‌شود که از برخی خرابی‌های آسانسور جلوگیری شود.

در برخی موارد نقص در عملکرد بخش کوچکی از آسانسور باعث خرابی‌های بزرگ و جبران ناپذیری در آسانسور می‌شود؛ این خرابی‌ها گاهی منجر به ایجاد حادثه نیز می‌شوند.

در کنار سرویس آسانسور بازسازی آسانسور در صورت نیاز وبا تشخیص کارشناسان شرکت بسیار نقش مهمی ایفا خواهد کرد.

آسانسور و سرویس آسانسور service elevator  را در ویکی پدیا دنبال کنید.

بررسی خدمات و تعریف سرویس آسانسور در سایت های خارجی

تعمیر و سرویس آسانسور تهران | سرویس‌کار آسانسور در تهران

اهمیت تعمیر و نگهداری آسانسور تهران ؟ همان‌طور که در توضیحات چگونگی تعیین قیمت سرویس و نگهداری آسانسور در تهران حایز اهمیت میباشد منطقه موقعیت ساختمان یکی از پارامترها در نحوه محاسبه مبلغ تمام ‌شده خدمات سرویس و نگهداری آسانسور میباشد . شرکت ‌های تعمیر و نگهداری آسانسور تهران و در شهرهای دیگر، به‌ویژه کلان‌ شهرها دایر هستند و به مردم خدمات ارائه می ‌دهند. با یک سرچ ساده می ‌توانید به لیست شرکت های آسانسور تهران دسترسی پیدا کنید و نزدیک‌ ترین و به ‌اصطلاح راه‌دست‌ترین سرویس کار آسانسور در تهران را بیابید و با او تماس بگیرید. شرکت آسانسور سمان در تهران یکی از شرکت های معتبر بوده که با دارا بودن سرویسکار آسانسور تهران  و تعمیرکار آسانسور خدمات مناسبی ارائه میدهد.

تعمیر و نگهداری آسانسور تهران

سوالات متداول

در اینجا سوالات پر تکراری که مشتریان ما از ما پرسیده اند گردآوری شده است . اگر سوالی داشتید و در لیست زیر نبود از قسمت انتهایی همین صفحه بپرسید . همکاران ما در سریعترین زمان پاسخگو شما عزیزان هستند.
هنگام گیر کردن در آسانسور چه کنیم!؟

بسیاری از مردم گمان می‌کنند هنگام از کار افتادن آسانسور ،‌ می‌توانند به سلامت از آن خارج شوند. بیرون پریدن یا بالا رفتن از آسانسور به شدت غیر‌عاقلانه است. بسیاری از حوادث در حوزه آسانسور به این دلیل است که مردم تلاش می کنند خودشان از آسانسور خارج شوند.
هنگام گیر کردن در آسانسور به موارد زیر دقت فرمایید:
• خونسرد و صبور باشید. سعی کنید دیگران را آرام نگه دارید..
• احتمال سقوط آسانسور بسیار اندک و از این لحاظ کابین مکان ایمنی است. وشما درامان هستید.
• نگران هوا نباشید. هوا در چاه و کابین آسانسور جریان دارد و اکسیژن شما تمام نمی‌شود.
• روی زمین بنشینید. با این کار وقتی آسانسور دوباره حرکت کند تعادل‌تان به هم نمی‌خورد.
• مسافران آسانسور نبایستی با اهرم انداختن درها را باز کنند. دلیلی دارد که درها بسته هستند. توسل به اهرم برای باز کردن درها ممکن است مانع از حرکت آسانسور به منظور نجات دادن مسافران شود.
• نگران ماندن در تاریکی نباشید. سیستم روشنایی اکثر آسانسور ها هنگام توقف آسانسور همچنان کار می‌کند. حتی اگر جریان برق قطع شود، بسیاری از آسانسور ها مجهز به سیستم باتری پشتیبان برای تأمین روشنایی اضطراری هستند.
• با افرادی که خارج از آسانسور هستند تماس بگیرید.
• در صورت امکان با آتشنشانی تماس بگیرید.
• هنگام باز شدن درهای آسانسور توسط تیم نجات، از آن‌ها فاصله بگیرید.  

در عملیات بازرسی جامع آسانسورها چه مواردی مورد بررسی قرار میگیرد؟

بسیاری از مردم گمان می‌کنند هنگام از کار افتادن آسانسور ،‌ می‌توانند به سلامت از آن خارج شوند. بیرون پریدن یا بالا رفتن از آسانسور به شدت غیر‌عاقلانه است. بسیاری از حوادث در حوزه آسانسور به این دلیل است که مردم تلاش می کنند خودشان از آسانسور خارج شوند.
هنگام گیر کردن در آسانسور به موارد زیر دقت فرمایید:
• خونسرد و صبور باشید. سعی کنید دیگران را آرام نگه دارید..
• احتمال سقوط آسانسور بسیار اندک و از این لحاظ کابین مکان ایمنی است. وشما درامان هستید.
• نگران هوا نباشید. هوا در چاه و کابین آسانسور جریان دارد و اکسیژن شما تمام نمی‌شود.
• روی زمین بنشینید. با این کار وقتی آسانسور دوباره حرکت کند تعادل‌تان به هم نمی‌خورد.
• مسافران آسانسور نبایستی با اهرم انداختن درها را باز کنند. دلیلی دارد که درها بسته هستند. توسل به اهرم برای باز کردن درها ممکن است مانع از حرکت آسانسور به منظور نجات دادن مسافران شود.
• نگران ماندن در تاریکی نباشید. سیستم روشنایی اکثر آسانسور ها هنگام توقف آسانسور همچنان کار می‌کند. حتی اگر جریان برق قطع شود، بسیاری از آسانسور ها مجهز به سیستم باتری پشتیبان برای تأمین روشنایی اضطراری هستند.
• با افرادی که خارج از آسانسور هستند تماس بگیرید.
• در صورت امکان با آتشنشانی تماس بگیرید.
• هنگام باز شدن درهای آسانسور توسط تیم نجات، از آن‌ها فاصله بگیرید.  

وجه تمایز سرویس آسانسور شرکت آسانسور سمان
  • تهيه شناسنامه و مشخصات اجزاء آسانسورها جهت اقدامات بهتر برای سرویس آسانسور
  • بازديد و كنترل ايمني و عملكرد آسانسور يكبار در ماه طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • سرويس و نظافت آسانسورها و رگلاژ دربها در صورت لزوم يكبار در ماه در برنامه سرویس آسانسور
  • بازديد دوره اي كارشناسان مكانيك هر سه ماه يكبار طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • بازديد دوره اي كارشناسان الكترونيك هر سه ماه يكبار طبق چك ليست های مربوطه در برنامه سرویس آسانسور
  • بيمه مسئوليت مدني يكساله آسانسورها در قبال استفاده كنندگان و تعمير كاران آسانسور
  • تامين قطعات يدكي از كارخانه سازنده معتبر و با کیفتی
  • رفع خرابی احتمالی در روزهای عادی و ساعات اداری از ساعت (۸ الی ۲۲) و اعزام کارشناس حداکثر ۳ ساعت بعد از اعلام خرابی
  • سرویس و نگهداری آسانسور مطابق با استاندارد بین المللی EN-81 آسانسور
  • ارائه چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور به مدیر ساختمان
  • اجرای جنرال سرویس (General Service) در ابتدای قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
  • گارانتی قطعات نصب شده تحت پوشش قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
  • اجرای تعمیرات دوره ای توسط پرسنل متخصص و با تجربه شرکت
  • ارائه خدمات به ساختمانهای خاص و پر ترافیک توسط سرویسکار مقیم
  • ارائه خدمات سرویس و نگهداری آسانسور به طور منظم و On time
  • رفع خرابی در اسرع وقت
  • ارائه خدمات سرویس ، نگهداری و جنرال سرویس حتی در ایام تعطیل
نکات قابل توجه و دارای اهمیت در زمان سرویس چاه آسانسور
  • بازدید میکروسوئيچهاي Limit حد و دور اندازهای آسانسور
    بازديد و روغن كاري ريلهای آسانسور
    بررسی كشش ارتجاعي سيم بكسلهای آسانسور
    بازدید كابلهاي آسانسور
    بازدید روشنایی چاه آسانسور
    بازدید لقمه هاي ريل كابين و وزنه آسانسور
    بازدید زنجير تعادل زير قاب وزنه و كابين آسانسور
    بازدید کرپی ها و سربکسلهای آسانسور
    بازدید اتصالات سیم بکسل به کابین و قاب وزنه آسانسور
    بررسی كفشكهاي کابین و وزنه آسانسور
    بررسی روغندانهای آسانسور
    بررسی ترمز ایمنی پاراشوت و اتصالات میله پاراشوت به سیم بکسل گاورنر آسانسور
    بررسی اتصالات و پیچ و مهره های یوک کابین آسانسور
    بازدید سنسور آهنربا و آهنرباهای آسانسور
    بررسی اتصالات، ترمینالها و دکمه های جعبه revision آسانسور
    بازدید ضربه گیر (بافرها) کابین و قاب وزنه آسانسور
    بازدید گاورنر پایین و استپ قارچی چاهک پایین آسانسور

خدمات قابل ارائه بخش سرویس و نگهداری آسانسور به اختصار

- سرویس و نگهداری آسانسور مطابق با استاندارد بین المللی EN-81 آسانسور
- سرویس و نگهداری آسانسورهای خاص، گیرلس، هیدرولیک و پکیج های خارجی
- ارائه چک لیست سرویس و نگهداری آسانسور به مدیر ساختمان
- اجرای جنرال سرویس (General Service) در ابتدای قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
- گارانتی قطعات نصب شده تحت پوشش قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور
- اجرای تعمیرات دوره ای توسط پرسنل متخصص و با تجربه شرکت
- ارائه خدمات پشتیبانی و آموزش از طریق وب سایت (سیستم مشتریان)
- ارائه خدمات به ساختمانهای خاص و پر ترافیک توسط سرویسکار آسانسور مقیم
- ارائه خدمات سرویس و نگهداری آسانسور به طور منظم و On time
- رفع خرابی در اسرع وقت
- ارائه خدمات سرویس ، نگهداری و جنرال سرویس حتی در ایام تعطیل شرکت سرویس آسانسور تهران سرویس آسانسور در تهرانپارس

نکات قابل توجه و دارای اهمیت در زمان سرویس موتورخانه آسانسور

بررسی دمای متوسط موتورخانه و سیستم ترموستات موتور آسانسور
بررسی استحکام شاسی پایه موتور
بازدید فیوزها و اتصالات جعبه سه فاز و سیستم ارت
بازديد و تعویض روغن گيربكس موتور آسانسور
بازدید شفت موتور و گيربكس آسانسور
بازدید شيارهای سيم بكسل فلکه کششی موتور و هرزگردها
تنظیم ترمز موتور و بازدید لنت ترمز موتور آسانسور
بازدید سيم بكسل های آسانسور
نظافت موتورخانه نظافت داخل موتور ژنراتور و فن موتور آسانسور
بازدید گاورنر و اتصالات گاورنر آسانسور
بازدید ترمینالها، اتصالات و قطعات تابلو فرمان آسانسور
تست سیستم نجات اضطراری و شارژ باطری های نجات اضطراری آسانسور

نکات قابل توجه و دارای اهمیت در زمان سرویس کابین و طبقات آسانسور

بازدید شستی احضار طبقات
بازدید شستی احضار کابین
بازدیدروشنایی کابین
بازدیدفن و کلید فن
بازدید موزیک و اعلام طبقات
بازدید صفحه نمایش شستی کابین
بازدید عملکرد درب کابین

نکات قابل توجه و دارای اهمیت در زمان سرویس درب لولایی آسانسور

بازدید قفلها
بازدید کنتاکتهای درب
بازدید مگنت درب بازکن
بازدید فنر درب ها
بازدید دیکتاتورها
تنظیم دربها
روغن کاری لولاهای دربها

نکات قابل توجه و دارای اهمیت در زمان سرویس درب اتوماتیک آسانسور

بازدید قفلها
بازدید کنتاکهای درب
بازدید کفشکهای زیر درب
نظافت شیارهای درب
بازدید مکانیزم و موتور سردرب

خدمات شرکت آسانسور سمان در زمینه سرویس و نگهداری آسانسور

سرویس آسانسور گیربکس موتورخانه پایین سرویس آسانسور لیفتراکی سرویس آسانسور دودرب تونلی سرویس آسانسور کارگاهی سرویس آسانسور گیرلس سرویس آسانسور روملس سرویس آسانسور ام آر ال سرویس آسانسور باربر سرویس آسانسور ماشین بر سرویس آسانسور پاناروما سرویس آسانسور بالابر سرویس آسانسور وینچی سرویس آسانسور معلول بر سرویس آسانسور هیدرولیک سرویس آسانسور هوم لیفت

قیمت سرویس آسانسور به چه عواملی بستگی دارد
Hello World ...
سرویس و نگهداری آسانسور یا تعمیر موردی آسانسور؟

عموماً تمام وسایل مکانیکی‌ای که ما به‌طور مستمر از آنها استفاده می‌کنیم (مثل اتومبیل شما) نیاز به سرویس و نگهداری دوره‌ای دارند که شامل بازبینی و بازرسی از کلیه قطعات دستگاه و مطمئن شدن از عملکرد درست قطعات می‌باشد. این امر برای جلوگیری از خرابی آسانسور و ایجاد نقص در وسیله بسیار لازم و ضروری‌ست. آسانسور، به‌عنوان یک دستگاه پیچیده مکانیکی، نیز از این ماجرا مستثنی نیست. علاوه بر آن، چون آسانسور وسیله‌ای‌ست که مستقیماً با جان افراد در ارتباط است، باید ایمن، کارا و قابل اطمینان باشد. همچنین در تمام وسایل مکانیکی تعمیر زمانی مورد نیاز است که وسیله به‌طور کامل از کار افتاده باشد یا یکی از قطعات آن دچار نقص شده باشد و برای تعمیر و راه‌اندازی دوباره آن، شما مجبور به تعویض قطعات یا تعمیر اساسی قطعات می‌شوید، که این موضوع باعث تلف شدن زمان شما و همچنین اعمال هزینه اضافی به شما می‌شود

مدت زمان سرویس آسانسور چقدر میباشد؟

طبیعتا مدت زمان سرویس آسانسورهای مختلف متفاوت میباشد بسته به تعداد توقف، نوع آسانسور ، سیستم درب آسانسور وهمچنین بسته به میزان لازمه جهت تنظیمات آسانسور متفاوت میباشد اما در کل میتوان گفت 40 دقیقه الی یک ساعت زمان لازم میباشد جهت انجام یه سرویس مناسب

سرویس آسانسور تهران

تا شهریور سال 98 در کشور نزدیک به 750هزار آسانسور فعال بوده‌ و احتمالا این رقم تا امروز بالاتر هم رفته و در سال جاری بالاتر هم برود. روزانه هم ۲۵۰ میلیون نفر از این آسانسورها استفاده می‌ کنند که قطعا با توجه به کلان ‌شهر بودن شهر تهران و جمعیتی که در آن ساکن هستند و حتی برای کار طی روز در آن حاضر هستند، تعمیر آسانسور و نگهداری آسانسور تهران هم تعداد نیروی خدماتی بیشتری دارد که باید اطلاعات آن برای استفاده شهروندان در دسترس باشد. شرکت سرویس آسانسورسمان مفتخر است که سهم به سزایی در این راستا ایفا میکند

هزینه سرویس و نگهداری آسانسور سال1402

البته نرخ سرویس آسانسور 99 برای سال جدید افزایشی نسبی داشته و مثلا هزینه هر آسانسور در سازمان‌ های دولتی و عمومی بزرگ از 960هزار تا یک‌ میلیون و 5هزار ریال هم بالا رفته است. این افزایش قیمت سرویس آسانسور برای ساختمان ‌های مسکونی 5 واحدی و کمتر 480هزار تا 540هزار ریال و برای 10 واحدی و 15 واحدی‌ها هم نهایتا تا 570هزار و 600هزار ریال افزایش داشته است.

محاسبه قیمت سرویس آسانسور

حتما حواستان به قید زمانی موارد اورژانسی در قراردادهای مذکور باشد. این قید باعث می‌ شود شرکت موظف گردد در صورت بروز خرابی و نیاز به تعمیر آسانسور، ظرف مدت معینی تکنسین ‌ها و تعمیرکاران خود را به محل ساختمان اعزام ‌کند. قید زمانی هم بین طرفین قرارداد توافقی بوده و معمولا ۲۴ ساعت درنظر گرفته می‌ شود. نکته مهم دیگر در مورد قراردادهای مرتبط با هزینه سرویس آسانسور این است که حوادث غیر مترقبه در آن لحاظ نمی ‌شود و اصولا شرکت‌های تعمیر آسانسور به طور منطقی مسئولیتی در قبال بروز حوادث طبیعی که به آسیب‌ رسیدن و نیاز به تعمیر آسانسور منجر شود ندارند. بر اساس تصوب سندیکا نرخ سرویس آسانسور 98 -۹۹ برای ساختمان‌ های مسکونی از 400 هزار تا 450 هزار ریال، برای ساختمان‌ های 5 واحده از 550 هزار تا 570 هزار ریال، برای بیش از 30 واحد مسکونی به ازای یک دستگاه آسانسور ثبت شده است. طبق نرخ سرویس آسانسور ۹۹ ساختمان‌ های اداری تا ده واحد نیز بر حسب ترافیک بین 520هزار تا 600هزار ریال باید برای شارژ ماهانه آسانسور هزینه کنند. در مورد ساختمان‌ های اداری بیش از ده واحد این رقم بین 600هزار تا 670هزار ریال درنظر گرفته شده و برای مکان‌ هایی مثل بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی و دانشگاه‌ ها این رقم بین 700هزار 750هزار ریال است. بر مبنای نرخ سرویس آسانسور ۹۹ سازمان‌ های دولتی و عمومی بزرگ مثل دادسراها و وزارت‌خانه ‌ها هم به ‌ازای هر دستگاه آسانسور باید ماهانه چیزی حدود 800هزار تا 800هزار ریال هزینه کنند

چه سرویسکار آسانسوری مجاز محسوب می‌شود؟

سرویسکار یا تعمیرکاری که برای اعزام به محل آسانسور شما می‌آید، کسی نباشد که به‌طور منفرد، بدون مشغولیت در یک شرکت کار کند؛ شرکت آسانسوری که با آن تماس می‌گیرید شرکت معتبری باشد، یعنی دارای پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنعت و معدن و تجارت باشد و در اداره ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شده باشد؛ واضح است که قرارداد شما باید در سربرگ یک شرکت و با یک مهر معتبر باشد و نباید بدون ارائه سربرگ هیچ‌گونه هزینه‌ای پرداخت کنید؛ سرویسکار آسانسوری که ازطریق یک شرکت معتبر به محل شما اعزام می‌شود، کارت «سرویسکار مجاز آسانسور» دارد

محاسبه هزینه سرویس آسانسور

پارامتر دیگری که در محاسبه هزینه سرویس آسانسور درنظر گرفته می‌ شود تعداد توقف آسانسور است و بنا بر یک فرمول حداقل 5 توقف در محاسبه لحاظ می‌ شود (حتی اگر 4 یا 3 یا حتی 2 توقف بیشتر در کار نباشد). بنابراین تعداد توقف‌ ها یکی از متغیرهای مهم و تعیین‌ کننده قیمت سرویس آسانسور شماست و می‌تواند چیزی بین 100هزار تا 400هزار تومان در هزینه نهایی خدماتی که دریافت می‌ کنید تفاوت ایجاد کند. عامل مهم دیگر در هزینه تعمیر آسانسور و سرویس آسانسور عمر و میزان کارکرد آن است که حتما توسط فرد کارشناس در برآورد و اعلام نرخ سرویس آسانسور مورد توجه جدی قرار می ‌گیرد. در فرمول محاسبه هزینه سرویس آسانسور ترافیک استفاده از آسانسور، ظرفیت آسانسور، عمر آسانسور، کیفیت قطعات، و منطقه ساختمان هم از متغیرها هستند که در قیمت نهایی و تمام‌ شده خدماتی که دریافت می‌ کنید تاثیر می‌ گذارند و حتما توسط فرد کارشناس در برآورد و اعلام هزینه سرویس و نگهداری آسانسور و یا نگهداری آن مورد توجه جدی قرار می‌ گیرد. در مورد ضریب محل ساختمان در فرمول محاسبه هزینه سرویس و نگهداری آسانسور نگران نباشید، چراکه بسیاری از شرکت‌های تعمیرآسانسور و نگهداری آسانسور در تمام مناطق و محلات به ارائه خدمات مشغول هستند و همین از سربار هزینه اضافه برای شما جلوگیری می‌ کند. می توانید از لیست متخصصان سرویس آسانسور برای منطقه محل سکونت تان خدمات دریافت کنید

عوامل موثر بر قیمت تعمیر آسانسور و سرویس آسانسور

هزینه تعمیر آسانسور و سرویس آسانسور چگونه محاسبه می‌ شود؟
هزینه تعمیر آسانسور و سرویس آسانسور بسته به اینکه آسانسور شما در یک ساختمان مسکونی سرویس ‌دهی می ‌کند یا تجاری و اینکه ساختمان شما چند طبقه و چند واحده است، متفاوت خواهد بود. البته اگر به‌ فکر مدیریت جیب ساختمان و کاهش هزینه سرویس آسانسور هستید، بد نیست که به گرفتن سرویس خدمات روتین از شرکتهای سرویس و نگهداری آسانسور فکر کنید و نرخ سرویس آسانسور ۹۷ - ۹۹ را مد نظر قرار بدهید. چرا که همیشه می‌ گویند پیشگیری کم‌ هزینه ‌تر و راحت‌ تر از درمان و تعمیر آسانسور است. در واقع با لحاظ کردن هزینه ‌های جانبی که خرابی آسانسور می‌ تواند به‌ وجود بیاورد مثل هزینه قطعه‌ حیاتی‌ موتور، و حتی خطر جانی که ممکن است عدم توجه به تعمیر آسانسور و سرویس آسانسور باعث شود، قیمت سرویس آسانسور با هر تعرفه‌ ای هم که محاسبه شود زیاد نخواهد بود.

شرکت آسانسور سمان در کدام مناطق تهران خدمات ارائه میدهد؟

این شرکت خدمات سرویس آسانسور را در کلیه مناطق تهران انجام میدهد از جمله :

سرویس آسانسور در غرب تهران

سرویس آسانسور در شرق تهران

سرویس آسانسور در شمال تهران

سرویس آسانسور در جنوب تهران

وظایف سرویسکار آسانسور چیست؟

آسانسوراستفاده از وضعیت ظاهری و نحوه پوشش مناسب سرویسکار.
ارائه کارت پرسنلی شرکت آسانسور به مشتری در هر مراجعه.
هماهنگی تکمیلی با مشتریان در هنگام مراجعه جهت انجام سرویس ماهانه و رفع خرابی آسانسور.
رعایت نظافت ساختمان و آسانسور خصوصا دربها ، موتور خانه ، داخل کابین و داخل چاهک آسانسور محل سرویس از وظایف سرویسکاران است.
گزارش مغایرت ( آدرس ، تلفن ، واحد ، مدیریت ساختمان ، مشخصات آسانسور) در برگه سرویس و نگهداری مشتری .
هیچ کالایی مربوط به آسانسور و ساختمان بدون هماهنگی مدیر ساختمان از محل پروژه خارج نمی شود.
زمان مراجعه برای سرویس و نگهداری ماهانه آسانسور تا ساعت 21 می باشد .
نصب علائم هشدار از جمله پلاک ظرفیت ، دستور نجات دستی ، نحوه استفاده صحیح از آسانسور توسط سرویسکار آسانسور انجام می شود.
تحویل آسانسور به مدیر ساختمان و یا نماینده ایشان و اخذ امضاء پس از سرویس و نگهداری ماهانه و یا رفع خرابی.
نگارش برگه گزارش و فاکتور سرویس و نگهداری آسانسور به صورت خوانا و کامل و تحویل آن به کارفرما.
رعایت کلیه موارد ایمنی مربوط به سرویس و نگهداری آسانسور.
گزارش اظهارات مشتری به صورت کامل در برگه سرویس و نگهداری .
رفع هرگونه خرابی آسانسور فقط در صورت هماهنگی شرکت با سرویسکاران امکان پذیر خواهد بود.
رعایت ادب و احترام در هر شرایط .
ارائه قطعه معیوب و تعویض شده آسانسور پس از بازسازی به کارفرما .
سرویسکاران به هیچ عنوان مجاز به ارائه شماره تماس شخصی به مشتریان نیستند

دیگر خدمات پیشنهادی

نظرات کاربران

 

6 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *