لطفا در صورت نیاز به خدمات ما فرم زیر را پر کنید
تا همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند
ویا با شماره های شرکت تماس حاصل نمائید
شماره تماس شرکت سمان

راهنمای قیمت

نصب آسانسور (راه اندازی آسانسور)

برای نصب آسانسور در واحد سرویس و نگهداری شرکت فنی مهندسی آسانسور سمان متشکل از سرویسکاران آموزش دیده و مجرب است، که با تمام تجهیزات در تهران و شهرستانهای حومه، آماده ارائه خدمات و سرویس در اسرع وقت بوده و رفع هر گونه خرابی و اجرای نگهداری پیشگیرانه در جهت افزایش عمر و کارایی دستگاه را بر عهده دارد. این مجموعه با دارا بودن انبار قطعات قابلیت ارائه خدمات سرویس ، نگهداری و جنرال سرویس حتی در ایام تعطیل را نیز دارد. سرویس و بازرسی در مجموعه فنی مهندسی سمان آسانسور بر اساس چک لیست شرکت صورت می گیرد

نصب بالابر

یکی از مهمترین مشکلات برخی سازندگان ساختمان انتخاب یک شرکت آسانسور مناسب و محصولی کیفی است. قبل از هر گونه توضیحی که در ادامه خواهد آمد ، باید توجه داشت که اولین ملاک برای خرید آسانسور از یک شرکت آنست که آیا آن شرکت دارای مجوز طراحی و مونتاژ معتبر از وزارت صنایع و معادن و نیز گواهی عضویت در سندیکای آسانسور میباشد یا خیر؟ همچنین ضروری است صحت و اعتبار مجوزها از سندیکای آسانسور استعلام گردد. آسانسور دستگاهی است که پس از نصب در جلب یا عدم جلب رضایت مالکین و ساکنین یک ساختمان نقش بسزایی دارد. انتخاب درست یک شرکت و نیز انتخاب مشخصات فنی متناسب با نوع کاربری، موقعیت و نیز تعداد افراد ساکن در مجموعه یک موفقیت مهم برای سازندگان ساختمان محسوب می‌شود.

سرویس آسانسور در تهران
https://serviceasansor.com/elevator-service/

توصیه مهم در زمینه نصب آسانسور

اگر به نصب آسانسور در تهران، نصب آسانسور در غرب تهران، نصب آسانسور در شرق تهران، نصب آسانسور در شمال تهران یا به نصب آسانسور در کرج یا در هرجای دیگر کشور احتیاج دارید، خوشبختانه شرکت‌های معتبر بسیاری برای عقد قرارداد سرویس و نگهداری آسانسور وجود دارد. توصیه موکد ما این است که با شرکت‌ها قرارداد ببنید نه با افراد، تا در صورت بروز مشکلات، بتوانید با رجوع به قرارداد حمایت قانونی داشته باشید.

درباره سرویس

خدمات شرکت آسانسور سمان در امر طراحی، نصب و راه اندازی آسانسور به شرح زیر میباشد :

طراحی، نصب و راه اندازی کلیه آسانسورهای :
• گیربکس
• گیربکس موتورخانه پایین
• لیفتراکی
• دودرب تونلی
• کارگاهی
• گیرلس
• روملس
• Mrl
• باربر
• ماشین بر
• پاناروما
• بالابر
• وینچی
• معلول بر
• انواع آسانسور های هیدرولیک (هوم لیفت، پاناروما، ماشین بر، هیدرولیک تک فاز، هیدرولیک سه فاز)

مهمترین هدف ما در بحث طراحی، نصب و راه اندازی دستیابی به تولید آسانسوری است که معیارهای زیر در آن لحاظ شده باشد:
• ایمنی
• نرمی حرکت
• سرعت
• زیبائی
• کاهش مصرف انرژی
• قیمت مناسب
• هزینه های نگهداری معقول
• استفاده از سیستم های روز دنیا
• پشتیبانی قطعات

بطور خلاصه شرکت سمان آسانسور در طی دوران فعالیت خود با اجرا موفق انواع مختلف آسانسور در صنعت آسانسورفعاليتهايی به شرح زير را داشته است:

1- نصب آسانسور کششی( مسکونی،تجاری و باربر)

2- نصب آسانسورهیدرولیکی( home lift،،مسکونی،تجاری،ماشین بر)

3- نصب آسانسور بيمارستانی

4- نصب آسانسورنمادار(پانوراما)

5- نصب صندلی های نفربر(پله پیما)

6- نصب آسانسور ماشين بر

7- نصب آسانسور بدون موتور خانه(گیرلس)

8- نصب بالابر وینچی ، گیربکسی ، هیدرولیک،مسافربر،باربر، ویلچربر

9- نصب آسانسور پکیچ وارداتی

مراحل نصب آسانسور

این تعمیرات مربوط به مواردی است که دستگاه از کار افتاده است و نمی تواند به وظایف پیش بینی شده عمل کند.با انجام تعمیرات لازمه، آسانسور مجددا راه اندازی شده و مورد بهره برداری قرارمی گیرد.

انواع فعالیتهای سرویس و نگهداری
انواع فعالیتهای سرویس و نگهداری

مراحل نصب آسانسور کششی

روان نگه داشتن آسانسورها بخش مهمی از حفظ عملکرد ساختمان شما است، اما آسانسور فقط به اندازه شرکتی است که به آن خدمات می دهد. اما چگونه متوجه می شوید که شرکت مناسب برای آسانسور خود را پیدا کرده اید؟ در اینجا مواردی وجود دارد که باید در نظر بگیرید.

نصب آسانسور در ساختمانهای قدیمی

اول از همه، یکی از بهترین راه‌ها برای ارزیابی کیفیت خدمات تعمیر و نگهداری آسانسور این است که خودتان تصمیم بگیرید که آیا می‌توانید به آنها اعتماد کنید یا خیر. یک شرکت قابل اعتماد در زمان توافق شما در جلسات مشاوره و تعمیرات خدمات حضور خواهد یافت. آنها همچنین به طور مداوم تلفن را برمی دارند و به سؤالات شما در مورد آسانسور پاسخ می دهند. این دو مثال تنها چند راه هستند که می توانید تصمیم بگیرید که آیا یک شرکت با نیازهای شما مطابقت دارد یا خیر.

مدت زمان نصب آسانسور

مدت زمان نصب یک آسانسور ممکن است تا بیش از 20 روز زمان نیاز داشته باشد. زمان نصب آن به تعداد طبقات و نوع آسانسور بسیار مربوط است. قطعا هرچه تعداد طبقات کار بیشتر باشد زمان نصب نیز افزایش خواهد پیدا کرد. همچنین جایی که قرار است نصب در آنجا صورت بگیرد هم تاثیر زیادی در مدت زمان انجام کار دارد.

شرایط نصب آسانسور

در آپارتمان های کمتر از 4 طبقه نصب آسانسور الزامی نمی باشد ولی در صورتی که ساکنین آن ساختمان نیاز به این کار داشته باشند می توانند نسبت به نصب آن اقدام نمایند. شرایط نصب با توجه به نوع آسانسور و تعداد طبقات کار متفاوت خواهد بود ولی چیزی که بسیار حائذ اهمیت می باشد سن بنا و فضای لازم برای نصب آن می باشد.

برای خدمات نصب آسانسور که می توانید به ما اعتماد کنید و با شماره 02188918414 تماس بگیرید.

فروش و نصب آسانسور در تهران

شرکت سمان آسانسور یکی از معتبر ترین شرکت ها در زیمنه فروش انواع برند های مختلف آسانسور می باشد. در صورتی که قصد خرید آسانسور دارید می توانید از طریق شماره تلفن های موجود در سایت با شرکت پارس ایمن بالابر تماس بگیرید و اطلاعات لازم در این زمینه را کسب کنید.

شرکت نصب آسانسور در تهران

شرکت های مختلفی در زمینه نصب و راه اندازی انواع برند های مختلف آسانسور در تهران وجود دارندو اما یکی از حرفه ای ترین و کار بلد ترین مجموعه ها در این زمینه شرکت آسانسور آسمان آبی می باشد. این شرکت از ماهر ترین تکنسین ها و از قطعات کاملا ارجنال جهت ساخت آسانسور ها استفاده می کند. هدف اصلی این مجموعه جلب رضایت مشتریان گرامی می باشد.

هزینه نصب آسانسور در تهران

همانطور که بالاتر گفته شد در صورتی که تعویض قطعات فرسوده و یا خراب آسانسور سریع و به موقع باشد امکان خرابی دیگر قطعات آسانسور کمتر است اما اگر در تعمیر قطعات عجله ای بخرج ندهید با توجه به این قطعات آسانسور کامل بایکدیگر در ارتباط هستند امکان خرابی بقیه قطعات آسانسور بسیار بالاست ، بعنوان مثال مدتی از خرابی سیم های داخل کابین آسانسور گذشته و اهمیتی به این خرابی داده نشده پس از مدتی این خرابی به شاسی آسانسور و سپس به تراول کابل آسانسور و سپس به تابلو فرمان آسانسور و موتور آسانسور انتقال خواهد یافت ، بدین ترتیب کل سیستم آسانسور از کار خواهد افتاد  

نصب و راه اندازی آسانسور

۱. تهیه نقشه و مکان یابی آسانسور؛

علاوه بر اینکه پروژه ساختمان سازی، دارای مهندس معمار است، معمولا شرکتهای بزرگ از جمله شرکت ست لیفت برای پروژه های نصب آسانسور دارای مهندس آسانسور، طراح داخلی یا مهندس معمار، کارشناس برق، برقکار حرفه ای و نصاب آسانسور حرفه ای هستند. از آنجایی که آسانسور معمولا طبق استاندارهای جهانی ساخته و نصب می شود، باید با دقت فراوان مراحل نصب و راه اندازی آسانسور طی شود.

یکی از وظایف اصلی معماران، قرار دادن آسانسور در بهترین جای ممکن نقشه ساختمان است. به طور مثال آسانسور بهتر است در امتداد یا انتهای راهرو، در نزدیکی فرود راه پله ها یا به صورت برجستگی بر روی دیوار خارجی قرار گیرد. اگر راهروها در طبقات مختلف، هم تراز نباشند، آسانسور باید در گوشه دو راهرو قرار گیرد، این گونه کابین به دو درب نیاز دارد. برخی آسانسورها با توجه به نقشه ساختمان با دو درب جهت دسترسی متفاوت طراحی شده اند، ممکن است درب جلو و عقب یا درب جلو و کنار داشته باشند.

امروزه در طراحی و نقشه کشی ساختمان، جانمایی و مکان یابی آسانسور یکی از مهم ترین اجزاء نقشه در ساختمان محسوب می شود. حال این سؤال پیش می آید که برای آپارتمان ها و ساختمان های قدیمی که آسانسور ندارند، می توان به نصب و راه اندازی آسانسور پرداخت؟ جواب بله است! کافی است با مشاورین ما در سمان لیفت تماس بگیرید.

مهندس معمار و مهندس آسانسور شرکت با حضور در محل و بررسی شرایط و نقشه موجود ساختمان، برای بهترین مکان ساختمان شما، بهترین نقشه را می کشند. ممکن است قسمتی از کمد دیواری یا اتاق نشیمن خود را از دست بدهید که آن مقدار زیادی نیست؛ اما به راحتی می توانید رفت و آمد کنید. مهمتر اینکه به ارزش آپارتمان شما افزوده می شود. نصب تکنولوژی، ارزش افزوده برای ساختمانها به دنبال خواهد داشت.
۲. آماده کردن کف چاله آسانسور؛

یکی از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور آماده کردن ارتفاع تا سطح کف سازی است که حداقل این ارتفاع معمولا ۱۸۰ سانتی متر تا ۱۹۰ سانتی متر بیان شده است. ارتفاع این چاله تا سطح کف سازی، معمولا به نوع آسانسور و مقدار وزنی که باید تحمل کند، بستگی دارد. فضای کف چاله معمولا برای نصب برخی قطعات آسانسور مانند بافرها، گاورنر سقوط، سکوی ضربه گیر و سینی کابین است. در این چاله، فضای آزاد مربع شکلی به ابعاد حداقل ۱۰۰ در ۵۰ در ۶۰ سانتی متر تعبیه می کنند که به «فضای جان پناه» معروف است. این فضا برای سرویس کارهای آسانسور تعبیه می شود که اگر ناخودآگاه آسانسور حرکت کرد، فرد بتواند از این فضای معروف جان پناه برای آسیب ندیدن، استفاده کند.

برای ساختمان های قدیمی که برای این فضای جان پناه پیش بینی وجود ندارد برای ایمن بودن سرویس‌کار بهتر است هنگام ورود به چاله از سکوی پرتابل فلزی استفاده شود.
۳. آهن کشی آسانسور (نصب ریل آسانسور)؛

یکی از اصلی ترین مراحل نصب و راه اندازی آسانسور را آهن کشی برای نصب ریل آسانسور می نامند. انجام این مرحله باید به خوبی و به طور تخصصی انجام شود. اگر آهن کشی در این مرحله به درستی انجام شود به تثبیت ریل های کابین آسانسور می انجامد و همین امر موجب می شود آسانسور، تکان و لرزش نداشته باشد. درست است که همه مراحل نصب آسانسور برای ایمنی مهم هستند؛ اما این مرحله که به آهن کشی آسانسور معروف است جهت ایمنی آسانسور، مهم ترین مرحله ایمنی محسوب می شود. به همین دلیل نقشه آهن کشی آسانسور توسط متخصصین امر و نرم افزار تخصصی طراحی می شود.

پس از نقشه آهن کشی آسانسور به ترتیب شاقول ریزی، محل تعیین صفحه پیلوت، تعیین خط تراز و نهایتا کلاف بندی، مراحل بعدی آهن کشی آسانسور هستند. البته مرحله آهن کشی با نام های دیگری مانند شاسی کشی، ریل کشی و ستون کشی نیز شناخته می شوند.

همان طور که می دانید تحمل وزن در آسانسورها با یکدیگر تفاوت دارند. در این مرحله وزن قابل تحمل برای آسانسورها توسط نرم افزار تخصصی محاسبه می شود. با توجه به ظرفیت مورد نظر، چهار یا شش ستون برای هر آسانسور در نظر گرفته می شود.

آسانسور سخاوت با قرار دادن ستون های به اندازه و استاندارد، ایمنی آسانسورهای نصب شده توسط این شرکت را تضمین می کند. اگر بیش از حد ظرفیت اعلام شده، حمل بار انجام شود، موجب جدا شدن اتاقک یا همان کابین آسانسور از ریل های موجود می شود. ظرفیت هر آسانسور معمولا بر روی دیوار آسانسور جهت اطلاع همگان نصب می شود.
۴. نصب درب طبقات مختلف آسانسور؛

جالب است بدانید فضاسازی برای نصب درب آسانسور در مرحله آهن کشی انجام می شود. این فضا باید با دقت محاسبه و جایگذاری شود. همان طور که می دانید دو نوع درب در هر آسانسوری نصب می شود.

درب کابین: این درب هنگام حرکت کابین آسانسور، حرکت می کند.
درب طبقات: این درب همان دربهایی هستند که در هر طبقه از ساختمان برای آسانسور تعبیه می شوند و در جای خود ثابت هستند.

وجود درب طبقات آسانسور برای بالا بردن ایمنی بسیار مؤثر است. درب های آسانسور انواع مختلفی دارند که در ادامه با دو نوع پر کاربرد آن بیشتر آشنا می شوید.

درب اتوماتیک: این نوع درهای طبقاتی که به درب های تمام اتوماتیک نیز معروف هستند هم زمان با درب کابین آسانسور، درب طبقه نیز باز و بسته می شود.
درب لولایی یا نیمه اتوماتیک: این نوع دربهای طبقاتی آسانسور به جهت اینکه ساختاری شبیه درب های معمولی دارند و با دست باز و بسته می شوند به درب های لولایی معروف هستند. از طرف دیگر به این جهت که هنگام حرکت آسانسور یا نبودن کابین آسانسور در طبقه، درب قفل است و قابل باز کردن نیست به درب نیمه اتوماتیک معروف هستند.

به صورت عامیانه می توان گفت درب باید به صورت تراز شده نصب شود و این کار با شاقول کاری درست، عملی است. اگر شاقول کاری و نصب براکت ها به درستی انجام نشوند، بعد از گذشت مدتی درب های طبقاتی آسانسور لَش انداخته و به سختی باز و بسته می شوند.

شرکت آسانسور سمان می تواند با توجه به طراحی که ساختمان شما دارد انتخاب رنگ و نوع درب آسانسور را به مشتری بسپارد؛ از طرف دیگر با انجام مراحل به صورت تخصصی، از به وجود آمدن مشکل در زمینه نصب درب جلوگیری کند.
۵. نصب مکانیکی آسانسور؛

نصب مکانیکی آسانسور یا نصب مکانیکال از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور بوده که خود نیز دارای مراحل زیادی است. از نصب موتور و کابین گرفته تا نصب دیگر تجهیزات و قطعات مانند فلکه هرزگرد و گاورنر، همگی در این مرحله انجام می شوند. البته نصب جنس مرغوب و باکیفیت تجهیزات در این مرحله از اهمیت بالایی برخوردار است.

نصب موتور آسانسور؛

نصب موتور جزء مرحله نصب مکانیکی آسانسور از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور است. انواع مختلفی از موتور آسانسور از جهت وجود گیربکس، توان اسمی، قدرت و کنترل دور است. نوع انتخابی موتور آسانسور بستگی به مورداستفاده و توان ظرفیت آسانسور دارد. به هر حال باید گفت این موتور است که موجب حرکت آسانسور می شود.

نصب شاسی موتور؛

شاسی موتور آسانسور یک قطعه فلزی است که دیگر قطعات مکانیکی آسانسور مانند موتور و فلکه هرزگرد بر روی آن سوار می شوند. تمام قطعات مکانیکی آسانسور به شاسی موتور متصل می شوند. به همین جهت نصب و جوشکاری آن بسیار مهم به نظر می رسد. باید اصول و استانداردهای لازم در این زمینه کاملا رعایت شوند.

نصب کابین آسانسور؛

کابین آسانسور، اتاقکی برای حمل بار و مسافر است. طراحی داخلی کابین آسانسور مهم است که از ظاهری زیبا و شکیل برخوردار باشد. از طرف دیگر امنیت مسافران در کابین آسانسور نیز دارای اهمیت بالایی است. کابین آسانسورهایی که توسط ست لیفت به کار می روند دارای تنوع بوده و از کیفیت بالایی برخوردار هستند. داخل کابین آسانسور معمولا دارای تجهیزات و تزییناتی مانند آینه، روشنایی، کف پارکت و مانند اینها است. البته باید دیوارها، کف و سقف کابین، تحمل کشش وارده با توجه به ظرفیت آسانسور را داشته باشند و به گونه ای تعبیه شوند که امنیت آسانسور را برای مسافران بالا ببرند. از طرف دیگر در برابر تغییرات محیط دچار پوسیدگی نشود.

نصب فلکه هرزگرد آسانسور؛

فلکه هرزگرد جهت سیستم تعلیق برای انتقال قدرت و ایجاد فاصله در مراحل نصب و راه اندازی آسانسور استفاده می شود. هنگام انتخاب هرزگرد مناسب باید نوع موتور را نیز در نظر داشته باشید؛ یعنی باید پارامترها، قطر، تعداد و نوع شیارهای موتور و هرزگرد با یکدیگر هماهنگ باشند.

نصب گاورنر آسانسور؛

نصب این قطعه در آسانسور موجب حفظ امنیت آسانسور هنگام بروز مشکلاتی مانند سقوط آسانسور می شود. گاورنر یک نوع ترمز مکانیکی محسوب می شود که هنگام بروز مشکلاتی چون سرعت بالا و سقوط آزاد، از سقوط کابین جلوگیری کرده و موجب نجات جان مسافران می شود. زمانی که گاورنر وارد عمل می شود، پاراشوت یا همان ترمز اضطراری را فعال می کند و موجب می شود کابین توقف کند.

نصب پاراشوت آسانسور؛

پاراشوت که همان ترمز اضطراری است با گاورنر به صورت هم زمان عمل می کنند. بدین صورت که زمان بروز مشکلاتی چون سرعت بالا یا سقوط، گاورنر به پاراشوت دستور توقف می دهد. پاراشوت انواع مختلفی چون غلتکی، تدریجی و لحظه ای دارد. با توجه به نوع آسانسور و سرعتی که برای آسانسور برنامه ریزی می شود نوع پاراشوت نیز انتخاب می گردد.

نصب دیگر تجهیزات مکانیکی آسانسور؛

علاوه بر تجهیزات گفته شده، تجهیزاتی مانند یوک کابین، سیم بکسل، قلاب سر بکسل، وزنه تعادل، کفشک آسانسور، زنجیر جبران، شالتر، بافر، علائم ظرفیت و مانند اینها در مرحله نصب مکانیکی آسانسور، نصب می شوند.

۶. نصب الکتریکی و برق کشی آسانسور؛

یکی از مراحل نصب و راه اندازی آسانسور به نصب الکتریکی آسانسور معروف است. این نصب الکتریکی و برق کشی به نوبه خود نیز دارای مراحلی است.

نصب تابلو فرمان آسانسور؛

بورد اصلی و مرکزی آسانسور، تابلو فرمان نام دارد. این تابلو شامل قطعات مختلف الکترونیکی از جمله ریزپردازنده است. از طریق ریزپردازنده های مختلفی که روی تابلو وجود دارد موقعیت کابین آسانسور را توسط سنسورها دریافت می کند و موجب توقف یا حرکت آسانسور می شود. تابلو فرمان تک سرعتِ و دو سرعتِ با توجه به نوع موتور قابل انتخاب است؛ یعنی تابلو فرمان و موتور از این لحاظ باید با هم هماهنگ باشند. کنترل سرعت و حرکت موتور، کنترل ترمزها، کنترل سوییچ ها، کنترل درب کابین، پردازش و اجرای درخواست ها و فرمان ها از طبقات مختلف و داخل کابین و خیلی موارد دیگر از وظایف تابلو فرمان آسانسور است.

نصب تابلو سه فاز؛

همان طور که از نام این تابلو مشخص است، این تابلو دارای سه فیوز برای ایمنی بخشیدن به سیم کشی آسانسور از نوسانات جریان برقی است. نصب این تابلوی سه فاز به مهارت بالایی احتیاج دارد.

نصب تراول کابل؛

این نوع کابل در مراحل نصب و راه اندازی آسانسور میان تابلو فرمان و قطعات الکتریکی موجود بر روی کابین، ارتباط برقرار می نماید. این کابل همیشه به همراه کابین آسانسور حرکت می کند، به همین دلیل باید از جنس باکیفیت، محکم و انعطاف پذیری برخوردار باشد.

نصب دیگر تجهیزات الکتریکی؛

علاوه بر تجهیزات گفته شده، شستی آسانسور، نصب شالتر، سنسور آهنربایی، انکودر، جعبه رویزیون و مانند اینها در مرحله نصب الکترونیکی آسانسور نصب می شوند.
اخذ استاندارد آسانسور؛ آخرین قدم !
اخذ استاندارد آسانسور از مهم ترین مراحل نصب و راه اندازی آسانسور است. اقدام شخصی به اخذ این استاندارد زمان بر است. برای اینکه مطمئن شوید استانداردهای لازم در طراحی، نصب و راه اندازی آسانسور ساختمان شما رعایت شده است، بهتر است کار را به یک شرکت مهندسی آسانسور مانند شرکت آسانسور آسمان آبی بسپارید. چنین شرکت های معتبری طبق تمام استانداردها پیش می روند و اخذ استانداردهای لازم را تقبل می کنند و اگر لازم باشد شما اقدامی داشته باشید، راهنمایی های لازم را خواهند داشت.

با توجه به اینکه آسانسور با جان افراد در ارتباط است، شرکت ست لیفت در باب استانداردهای لازم بسیار حساس بوده و در زمینه های مختلف دارای مجوزهای لازم بوده و استانداردهای لازم را رعایت می کند.
فضای مورد نیاز برای نصب آسانسور چقدر می باشد ؟

فضایی از ساختمان که باید برای نصب سیستم آسانسور در نظر گرفته شود، بسیار مهم است. این فضا شامل سه فضای جداگانه می شود.

در مقطع عرضی: فضای مورد نیاز در این مقطع شامل کابین آسانسور، ریل راهنمای کابین، عرض موردنیاز برای نصب درب، عرض نیمه اتوماتیک لازم و وزنه تعادل می شود.
در مقطع عمودی: فضای موردنیاز در این مقطع شامل ارتفاع چاهک، طول مسیر حرکت و ارتفاع های دیگری مانند سقف چاله تا بالای سقف موتورخانه می شود. این ارتفاع همان ارتفاع موتورخانه است.
در مقطع موتورخانه: طبق استاندارهای موجود معمولا فضای موتورخانه در بالای چاله آسانسور تعبیه می شوند. در موتورخانه معمولا تجهیزاتی مانند تابلو فرمان، موتور گیربکس و تابلوی برق سه فاز نصب و نگهداری می شوند. این فضا طبق استانداردهای موجود بهتر است ارتفاع ۱۸۰ سانتی متری داشته باشد.

هزینه نصب آسانسور چقدر است ؟

هزینه نصب آسانسور با توجه به نوع موتور، نوع درب انتخابی و نوع ریل متفاوت است. قیمت آسانسور به همراه مراحل نصب و راه اندازی آسانسور بسته فاکتورهای زیادی تعیین هزینه می شود. اگر مایل هستید در این زمینه بیشتر بدانید بهتر است با مشاوران ما تماس بگیرید و به طور رایگان از خدمات مشاوره استفاده ببرید.

برای ساختمان های تازه ساز که فرد یا شرکتی پشت ساخت و ساز قرار دارد، رضایت نامه نصب آسانسور توسط فرد یا شرکت کفایت می کند؛ اما ساختمان هایی که قدیمی هستند و قصد نصب آسانسور دارند باید تمامی مالکین واحدها، رضایت نامه نصب آسانسور را امضا کنند. با توجه به اینکه فضایی از هر واحد و همچنین قسمتی از فضای راهرو برای نصب آسانسور گرفته می شود رضایت مالکین همه واحدهای آپارتمان یا ساختمان برای مراحل نصب و راه اندازی آسانسور الزامی است.

سرویس و نگهداری آسانسور بصورت ماهیانه به صرفه تر است یا تعمیر آسانسور ؟؟
سرویس و نگهداری آسانسور بصورت ماهیانه به صرفه تر است یا تعمیر آسانسور ؟؟

سوالات متداول

در اینجا سوالات پر تکراری که مشتریان ما از ما پرسیده اند گردآوری شده است . اگر سوالی داشتید و در لیست زیر نبود از قسمت انتهایی همین صفحه بپرسید . همکاران ما در سریعترین زمان پاسخگو شما عزیزان هستند.
نکات قابل توجه در انتخاب آسانسور

متأسفانه در مواردی مشاهده می شود سازندگان ساختمان، حتی برخی مهندسین مشاور دید اصولی و درست از آسانسور و انواع آن نداشته و همین عامل موجب انتخاب نادرست می‌شود. به چند نمونه از اشکالات موجود می‌توان اشاره نمود:

الف- ساختمان با تعداد طبقات بالا و استفاده از تعداد کم آسانسور و یا سرعت پایین آسانسور

ب- عدم تناسب ظرفیت آسانسور با تعداد واحدهای موجود در ساختمان

ج- عدم تناسب آسانسور با بقیه مصالح استفاده شده در ساختمان ( به عنوان مثال خرید یک دستگاه آسانسور ارزان قیمت برای ساختمانی که دارای تجهیزات و امکانات گرانقیمت می‌باشد)

د- آسانسوری که به ظاهر کلیه سیستمهای مدرن در خرید آن لحاظ شده است دارای عملکرد خوبی نبوده و دائم خراب است

سوالات قابل توجه هنگام خرید آسانسور

۱- چرا قیمت دو آسانسور که مشخصات فنی تقریباً یکسانی دارند دارای تفاوت بسیار است؟

۲- چرا دو آسانسور که مشخصات فنی آنها ظاهرا یکسان است ( مطابق مشخصات فنی مکتوب) دارای کیفیت یکسانی نیستند؟

۳- اصولاً چه عواملی در بالاتر بودن کیفیت یک آسانسور نسبت به دیگری موثر است؟

سؤالات فوق بخشی از مشکلات سازندگان ساختمان در انتخاب یک آسانسور مناسب برای خرید است. همانطوریکه نتیجه عملکرد دو سرآشپز با مواد یکسان متفاوت است آسانسور نیز بطور کلی از چنین منطقی تبعیت می کند.

مواردی که در نصب و راه اندازی یک آسانسور بسیار پر اهمیت است عبارتند از:
  • ۱- کیفیت اجناس

    ۲- کیفیت نصب

    ۳- کنترل کیفیت تجهیزات نصب شده

    اگر در هریک از موارد فوق اشکالاتی وجود داشته باشد، میتوان منجر به سلب رضایت و آسایش مشتری و مصرف کننده گردد.

مواردی که در قیمت آسانسور تاثیر به سزایی دارند
  • در مشخصات فنی آسانسورها صرفاً به نوع قطعات اشاره می شود نه کیفیت آن ، بنابراین کیفیت قطعات می تواند متغیر باشد. به عنوان مثال کابین آسانسور تنها با نوع دکوراسیون متمایز می گردد، استنلس استیل یا … . کیفیت ساخت کابین ، وزن کابین، کیفیت مصالح استفاده شده، درجه کیفی استیل استفاده شده ، همه و همه در کیفیت و زیبایی محصول نهایی مؤثر هستند و به همان نسبت در قیمت تمام شده کابین تا ۲۰ درصد تأثیر خواهند داشت.

    در مثال دیگری به سیستم کنترل سرعت VVVF اشاره می کنیم. بسیاری از خریداران تنها به اینکه سیستم آسانسور VVVF است بسنده نموده و اقدام به مقایسه قیمتها بر این اساس می کنند در حالیکه سیستم های VVVF تفاوتهای اساسی در کیفیت و قیمت با یکدیگر دارند. سیستم Close loop به عنوان سیستم قابل قبول برای آسانسور شناخته می شود که به همراه انکودری که بر روی موتور گیربکس نصب می گردد نتیجه بسیار قابل قبولی را در کیفیت حرکت ارائه می کند. به علاوه نوع و مارک درایو کنترل سرعت آن نیز در کیفیت و قیمت بسیار مهم است. در واقع دو سیستم VVVF با درایوهای کنترل سرعت متفاوت، مارک تابلوفرمان متفاوت و نیز نصب سیستم بصورت Open loopیا Close loop میتواند تا ۱۰ درصد موجب اختلاف قیمت در کل قیمت آسانسور گردد.

    بنابراین می توان گفت در مواردی تأثیر تابلو فرمان روی کیفیت و قیمت آسانسور از موتورگیربکس بیشتر است. در حالیکه بسیاری از خریداران تنها توجه به نام موتورگیربکس می نمایند.

    پس با تعمیم دو مثال فوق به کل قطعات آسانسور از پیچ و مهره تا قطعات اصلی می توان دریافت چرا قیمت دو آسانسور که به رغم خریدار دارای مشخصات فنی تقریباً یکسانی هستند دارای اختلاف قیمت ۱۵ تا ۲۰ درصدی هستند.

    اگر به موارد فوق مباحث کیفیت نصب، کنترل کیفیت را نیز اضافه کنیم درخواهیم یافت که خرید آسانسور را می بایست به دقت انجام داده و پس از بررسیهای دقیق به آن مبادرت نمود

پیشنهاد می شود با در نظر گرفتن توضیحات فوق در حین خرید آسانسور به موارد زیر توجه شود:

۱- بررسی دقیق مدارک و گواهی نامه های شرکتی که قصد خرید آسانسور از آن را داریم

۲- بررسی دقیق مشخصات فنی ارائه شده توسط شرکتهای مختلف

۳- بررسی توان شرکتها از نظر مالی و اجرایی

۴- بررسی رزومه کاری شرکتها و نیز بازدید از پروژه های نصب شده توسط آنها

۵- مراجعه به دفتر شرکتها برای بازدید از محل شرکت و مذاکره در محل

در نهایت توجه شود که آسانسورهای ارزان قیمت و فاقد کیفیت دارای قطعات با عمر بسیار کوتاهی بوده و مشکلات بعدی و هزینه های فراوانی را به ساکنین ساختمانها تحمیل می‌کنند.

دیگر خدمات پیشنهادی

نظرات کاربران

1 نظر

  • این شرکت در زمینه ی سرویس آسانسور و نصب آسانسور تخصص ویژه ای دارند دارای پروانه و عضو اتحادیه از کارکردن با این شرکت رضایت کامل را داشتم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 نظر

  • این شرکت در زمینه ی سرویس آسانسور و نصب آسانسور تخصص ویژه ای دارند دارای پروانه و عضو اتحادیه از کارکردن با این شرکت رضایت کامل را داشتم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *